Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP'li Savaşan: ''Sağlık, tiyatro yeri değildir''

MHP'li Savaşan: ''Sağlık, tiyatro yeri değildir''

MHP İzmir Milletvekili ve 1. Bölge adayı olan Dr. Aslan SAVAŞAN 19 Ekim Pazartesi Günü Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin açılışının yapılacak olmasına tepki gösterdi. Daha önce İzmir’de başhekimlik görevi de yapmış olan Milletvekili SAVAŞAN “henüz inşaatı bitmemiş, ekipmanları tamamlanmamış, gerekli doktor ataması yapılmamış bir hastaneyi seçimden önce ne olursa olsun mantığıyla açmak, insanların sağlığıyla ilgili bir konuda oy avcılığı yapmak doğru değil.” diyerek tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 17.10.2015 - 10:14
İZMİR - MHP’li Savaşan; AKP’li temsilcilerini “Sağlık tiyatro yeri değildir, tamamlanmamış bir hastaneyi seçimden önce tiyatro temsili gibi açmak İzmirli hemşerilerimizin sağlığını tehlikeye atmaktır.” diyerek uyardı. 
Savaşan açıklamasının devamında; “Cadillac marka bir arabayı boyayıp yerli otomobil yaptık diyerek oy avcılığı yapmakla, bitmemiş bir hastaneyi oy avcılığı için seçimden önce hizmete açmak aynı şey değildir. Çakma yerli araba propagandasının kimsenin sağlığına zararı olmaz ama bitmemiş hastaneyi hizmete açmak insan sağlığıyla oynamaktır. Kabul edilemez.  Propaganda yapacağız derken insanların aldığı sağlık hizmetini tehlikeye atmayın. AKP İzmir temsilcilerini ve Milletvekili adaylarını uyarıyorum insan sağlığı oydan daha önemlidir, bu tarz şark kurnazlıklarını bir kenara bırakın” dedi.
“MHP İktidarında sağlık alanında şov peşinde değil hizmet peşinde olacağız, her alanda olduğu gibi sağlık alanında da işler normalleşecek, çalışma odağımızda oy avcılığı değil kaliteli hizmet olacak” diyerek Milletvekili Aslan Savaşan açıklamasını tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.