Dolar 32,3260
%-0.48
Euro 34,7382
%-0.19
Altın 2.408,120
%-0.6
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de o duvarda Akay'a yer yok, çünkü...

AK Parti İzmir'de o duvarda Akay'a yer yok, çünkü...

Haziran ayında Genel Merkezin isteğiyle istifa eden AK Parti İzmir eski il başkanı Ömer Cihat Akay’ın fotoğrafının, geçmişte görev yapan il başkanlarının çerçeveli fotoğraflarının yer aldığı il binasındaki duvara henüz konulmaması dikkat çekiyor. Partililer " unutuldu" ve "vefasızlık" yorumları yaparken, fotoğrafın henüz konulmamasının altında farklı neden yatıyor. Parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre İl Başkanı Bülent Delican'ın fotoğraf için talimat verdiği ancak duvarda yer alan çerçevelerin aynısından henüz bulunamadığı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 18.08.2014 - 18:01
SERCAN AVCI/ABER SERVİSİ - AK Parti İzmir İl Binası’nda,  partinin kuruluşundan bu yana il başkanlığı görevi  yapmış olan isimlerin çerçeveli fotoğraflarının yer aldığı duvara Haziran ayında genel merkezin isteğiyle istifa eden eski il başkanı Ömer Cihat Akay’ın fotoğrafı henüz konulmadı.İl başkanlığında  görev değişiminin üzerinden 45 gün geçmesine rağmen Akay’ın çerçeveli fotoğrafının duvarda yer almaması, il binasına gelen partililerin dikkatini çekiyor.Partililer " unutuldu" ve "vefasızlık" yorumları yaparken, fotoğrafın henüz konulmamasının altında farklı bir neden yatıyor.


ÇERÇEVE BULUNAMIYOR
Parti yetkililerinden edinilen bilgiye göre,4 Temmuz’da atanan  İl Başkanı Bülent Delican’ın fotoğrafın konulması için talimat verdiği ancak duvarda yer alan çerçevelerin aynısından henüz bulunamaması nedeniyle fotoğrafın konulamadığı öğrenildi.

İzmir’de AK Parti’de  il başkanlığı yapmış İsmail Katmerci, Ali Aşlık, Aydın Şengül ve Ömür Kabak’ın üzerinde görev yaptıkları yıllarında yer aldığı fotoğrafları çerçeveli olarak il binası girişinde bulunuyor. 

41 ay il başkanlığı yapan Akay, İzmir Milletvekili Ali Aşlık’tan sonra İzmir’de  en uzun süre görev yapan ikinci il başkanı durumunda.
 
 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.