Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir Ankara yolcusu

AK Parti İzmir Ankara yolcusu

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 46 delegenin yanı sıra il ve ilçe teşkilatlarından yoğun katılımla 18 Ağustos’taki Büyük Kongre’ye katılmak için Ankara’ya gidecek. Yerel seçim öncesi teşkilat içi eğitimin de verileceği AK Parti İzmir’de haftaya başlayacak olan ilk eğitim yönetim kurulu üyelerine verilecek. AK Parti İzmir Büyük Kongre'ye gidecek

  • Ege Postası
  • 07.08.2018 - 14:56

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti İzmir Teşkilatı 18 Ağustos’ta gerçekleşecek olan Büyük Kongre’ye hazırlanıyor. İzmir’den 46 Büyük Kongre delegesinin de gideceği Ankara’daki kongreye il ve ilçe teşkilatlarından yoğun bir katılım öngördüklerini belirten AK Parti İzmir İl Sekreteri Selman Günaydın, katılım için araç da kaldıracaklarını söyledi.

SELMAN GÜNAYDIN: TEŞKİLATLARIMIZLA YOĞUN KATILIM OLACAK

İl Sekreteri Günaydın, “Büyük kongreye hazırlanıyoruz. Teşkilatlarımızla yoğun katılım göstereceğiz. Araç kaldıracağız. İzmir ve ilçelerimizden yoğun bir katılım öngörüyoruz. 46 İzmir delegemizle Ankara’da Büyük Kongre’de yerimizi alacağız” dedi.

TEŞKİLAT İÇİ EĞİTİM BAŞLIYOR

Öte yandan yerel seçim çalışmaları için de startı veren AK Parti İzmir’de, il yönetim kurulu üyelerinden başlamak üzere il ve ilçedeki tüm teşkilat mensupları uzman bir ekip tarafından verilecek teşkilat içi eğitime alınacak.

İLK EĞİTİM HAFTAYA YÖNETİM KURULU ÜYELERİNE VERİLECEK

Önümüzdeki hafta başlayacak olan eğitimde iletişimden konuşma tekniklerine kadar birçok alt başlıkta eğitim verileceğini kaydeden AK Parti İzmir İl Sekreteri Selman Günaydın,

“Teşkilat içi eğitimimiz önümüzdeki hafta başlayacak. Eğitim önce il yönetim kurulu üyelerinden başlayacak, ardından kademe kademe tüm il ve ilçe teşkilat mensuplarımız bu eğitime alınacak. Uzman kişilerden oluşan bir ekip eğitimleri verecek” bilgisini verdi.

TADİLATI BİTEN SKM BAYRAM SONRASI BEŞİNCİ KATA TAŞINIYOR

AK Parti İzmir’de 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri sonrasında il ve ilçelerdeki seçim koordinasyon merkezlerinin (SKM) kapatılmaması yönünde karar alınmıştı. AK Parti İzmir İl Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) de kapatılmamış ve daha geniş fiziki olanakların olacağı il binasının beşinci katına alınması öngörülmüştü. Tadilattan geçirilen beşinci kattaki çalışmaların bitmek üzere olduğunu dile getiren İl Sekreteri Günaydın, taşınmanın bayramdan sonra gerçekleşeceğini ve SKM çalışmalarının başlayacağını kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.