Dolar 32,2563
%0
Euro 34,6776
%-0.1
Altın 2.402,960
%0.11
Bist-100 10.337,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Batur'dan Kılıçdaroğlu’na açılış daveti

Başkan Batur'dan Kılıçdaroğlu’na açılış daveti

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı projesinin açılış töreni ve gündeme dair görüşmeler için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti. Başkan Batur'dan Ankara çıkarması

  • Ege Postası
  • 06.08.2018 - 14:48

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur seçim vaatlerinden biri olan Narlıdere Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı Projesi’nin açılış töreni ve parti içi yaşanan olaylar ve gündeme dair konular ile ilgili görüşmelerde bulunmak üzere CHP İlçe Başkanı Şahin Fırat ile birlikte CHP Genel Merkezi'ne giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüştü. Başkan Batur, ‘Büyüyen ve gelişen Narlıdere’nin ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan bu projemizin açılışını eğer uygun görürlerse 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutladığımız günde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte gerçekleştirmek istiyoruz’ dedi. 

Kılıçdaroğlu ile gündeme dair görüştü

CHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen görüşmede Başkan Batur, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na projenin geçmişi ve detaylarını aktaran bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda projenin tamamının Narlıdere Belediyesi tarafından karşılandığını ifade eden Batur, Demokrasi Meydanı'nın projesi tamamlandığında, açık alanda gölgelikli oturma alanları, kafe ve dinlence alanları ve kapalı alanda yeraltı otoparkı, AVM, ticari alanlar, depo ve mal girişi gibi alanlar bulunacağını, yer altı otoparkı ile Narlıdere’nin en büyük sorunlarından biri olan otopark sorununun ortadan kaldırılmasına planladıklarını ifade etti. Başkan Batur; 15 yılı aşkın bir süredir Narlıdere’nin merkezinde açık alan ve aktivite alanı ihtiyacını karşılayan Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanımızın yeni proje ile birlikte daha geniş bir alanda yeni modern yüzüyle Narlıderelilerle buluşturmayı amaçlayan projemizin açılış töreninde Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu birlikte gerçekleştirmek istiyoruz ve bu konuda Genel Başkanımızı davet ettik. Kendisi de davetimizi son derece olumlu karşıladı” dedi.

Öte yandan sıcak ve samimi bir ortamda geçen görüşmede parti içi yaşanan olaylarında konuşulduğu belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.