Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili kadınları yine o temsil edecek

AK Partili kadınları yine o temsil edecek

AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kurultayı'nda Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeliğine yeniden Gerçek Tekin seçildi. Tekin, “Çok mutlu oldum. Gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

  • Ege Postası
  • 04.08.2018 - 18:40

AK Parti Kadın Kolları 5. Olağan Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleşti. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam’ın tek aday olarak girdiği kurultayda MKYK listesine İzmir’den Gerçek Tekin seçildi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın katılımıyla Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Oy verme işleminin tamamlanmasının ardından Lütfiye Selva Çam, bin 110 delegenin oyunu alarak AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığına yeniden seçildi.

4. Olağan kurultayda da MKYK üyesi seçilen Tekin, “Gerçekten çok mutluyum. Gece-gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz. AK Partili kadınlar şimdiye kadar yapılan tüm seçimlerde üzerlerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yerine getirdi. Bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. İzmir’i, Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.