Dolar 32,2802
%-0.18
Euro 34,7731
%-0.11
Altın 2.398,460
%0.21
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İYİ Parti İzmir Akşener’e gidiyor

İYİ Parti İzmir Akşener’e gidiyor

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, partisinin 12 Ağustos’ta Ankara’da gerçekleşecek kurultayında Meral Akşener’in yeniden aday olması için verdiği desteği, İzmir’deki 52 delegeden Akşener lehine aldığı imzalarla pekiştirdi. İmzaları 52 delegeyle gideceği Ankara’da teslim edeceğini belirten İl Başkanı Ükünç, “Başka bir adayın çıkma ihtimali dahi söz konusu değil. Biz de 52 kongre delegemizle birlikte Meral Hanım’ı destekleyeceğiz. Hepsiyle tek tek konuştum ve imzalarını aldım” dedi. İYİ Parti İzmir Ankara'ya gidiyor

  • Ege Postası
  • 03.08.2018 - 16:43

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti’de gözler 12 Ağustos’ta toplanacak olan Olağanüstü Kurultay’a çevrildi. Kurultay öncesi Başkanlık Divanı önceki gün son kez toplandı. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da yapılması beklenen ve Meral Akşener’in tek aday olarak gösterileceği kurultayda, genel başkan seçiminin yanı sıra 80 kişilik Genel İdare Kurulu (GİK) ve 10 kişiden oluşan Merkez Disiplin Kurulu üyeleri de belirlenecek.

Aynı zamanda yerel seçimlere yönelik hedef ve çalışmaların da ele alınacağı, genel başkan ve parti organlarının belirleneceği  İYİ Parti 2’inci Olağanüstü Kurultayı’nda bin 124 delegenin oy kullanması bekleniyor.

İZMİR’DEKİ 52 DELEGENİN KARARI DA AKŞENER

Akşener’in 24 Haziran seçim sonuçlarını üstlenip, kurultaya gitme kararı vererek yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından tüm teşkilatlardan yeniden aday olmasına yönelik gelen yoğun destek ve talebin İzmir ayağını yürüten İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç de kurultay için hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

İL BAŞKANI ÜKÜNÇ, DELEGELERDEN AKŞENER İÇİN İMZA TOPLADI

İzmir’den Ankara’ya gidecek olan 52 delegenin tamamının kendisi gibi Meral Akşener’in yeniden aday olması yönünde oy kullanacağını açıklayan İYİ Parti İl Başkanı Koray Ükünç, 52 delegenin tamamından Akşener için imza aldığını da belirterek,

“12 Ağustos’ta kurultayımız var. Genel başkanımızı tekrar seçeceğiz. Genel idare kurulu ve  disiplin kurulu yenilenecek. Kurultay delegeleri sayın Meral Akşener’i tek aday olarak çıkaracak. Başka bir adayın çıkma ihtimali dahi söz konusu değil. Biz de 52 kongre delegemizle birlikte Meral Hanım’ı destekleyeceğiz. Meral Hanım için imza vereceğiz.

Desteğimizi açıkladık. Hepsiyle tek tek konuştum ve imzalarını da aldım. Onun bir matbuu var. Yenileyip Ankara’da divana sunacağız” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.