Dolar 32,2540
%-0.01
Euro 34,6822
%-0.08
Altın 2.393,670
%-0.28
Bist-100 10.248,00
%-0.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Pakdemirli çifti AK kadınları ağırladı

Pakdemirli çifti AK kadınları ağırladı

AK Partili kadınlar partilerinin kadın kolları olağan kongresine katıldıktan sonra Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti. Kongreye de katılan Bakan Pakdemirli, daha sonra eşi Dr. Ahu Pakdemirli ile birlikte İzmirli kadınları ağırladı, sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi ve İzmir’e yolcu etti. Sohbet ettiler, hatıra fotoğrafı çektirdiler

  • Ege Postası
  • 06.08.2018 - 10:07

EGEPOSTASI-AK Parti Kadın Kolları 5’inci Olağan Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşti. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin de katıldığı kongrede İzmir’den Gerçek Tekin MKYK üyeliğine seçildi.

KONGREYE KATILAN BAKAN PAKDEMİRLİ KADINLARI MAKAMINDA DA KABUL ETTİ

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, beraberinde Gerçek Tekin ve yönetim kurulu üyeleri olduğu halde kongrede kendilerini yalnız bırakmayan İzmirli Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’yi ziyaret etti. Ziyarette Bakan Pakdemirli’nin eşi Dr. Ahu Pakdemirli  de bulundu.

BAKAN PAKDEMİRLİ İZMİRLİ KADINLARI YOLCU DA ETTİ

İzmirli kadınlarla bir süre sohbet eden Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli ve eşi Ahu Pakdemirli, misafirlerini Ankara’dan İzmir’e uğurladı. AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, MKYK Üyesi Gerçek Tekin ve yönetim kurulu üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Bakan Pakdemirli ve eşi, İzmirli kadınları daha sonra Ankara’dan İzmir’e yolcu etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.