Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir'den Akşener'e Ulupınar talebi

İzmir'den Akşener'e Ulupınar talebi

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, il ve ilçe teşkilatlarının 12 Ağustos’ta Ankara’da gerçekleşecek olan kurultayda yeniden genel başkan seçilmesi beklenen Meral Akşener’in yeniden oluşturacağı Genel İdare Kurulu’na (GİK) İzmir kurucu il başkanı Yıldırım Ulupınar’ın da alınması yönündeki talebi iletmek üzere yarın Ankara’ya gidecek. İl Başkanı yarın Ankara'ya gidiyor

  • Ege Postası
  • 07.08.2018 - 12:56

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İYİ Parti teşkilatları Afyon’da 12 Ağustos’ta yapılması planlanan kongreye kilitlendi. Meral Akşener’in delegelerin çoğunluğunun desteğiyle yeniden genel başkan seçilmesine kesin gözüyle bakılırken, gözler Akşener’in yeniden oluşturacağı Genel İdare Kurulu (GİK) ve GİK içinden belirleyeceği Başkanlık Divanı’nın kimlerden oluşacağına çevrildi.

İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Parti Sözcüsü Dr. Aytun Çıray ile İzmir Milletvekili Genel Başkan Yardımcısı Müsavat Dervişoğlu’nun yanı sıra ikinci sıradan aday gösterilmesine rağmen milletvekili seçilemeyen İYİ Parti İzmir İl eski Kurucu Başkanı Yıldırım Ulupınar’ın da GİK’te değerlendirilebileceği belirtiliyor.

İL BAŞKANI AKŞENER’E ULUPINAR GİK’TE OLSUN TALEBİNİ İLETECEK

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, İzmir’deki il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkan ve üyelerinin de Ulupınar’ı GİK’te ya da Başkanlık Divanı’nda görmek istediklerine dair görüşleri yarın Ankara’da partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’e iletmesi bekleniyor. Yıldırım Ulupınar’ın da yarın Akşener ile görüşeceği belirtilirken, İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in görüşmede Ulupınar’a bu teklifi yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

ÜKÜNÇ: İZMİR ÖRGÜTÜ ULUPINAR’I GİK’TE GÖRMEK İSTİYOR

İl Başkanı Koray Ükünç, yarın Ankara’da görüşeceği Meral Akşener’e İzmir teşkilatının talebini ileteceğini belirterek, “Yarın bir görüşmemiz olacak. İl örgütünün talebini ileteceğim. İzmir örgütü Sayın Yıldırım Ulupınar’ı GİK’te görmek istiyor” dedi.

Öte yandan İYİ Parti İzmir İl Başkanı Koray Ükünç, beraberinde 52 İzmir Kurultay delegesi olduğu halde İYİ Parti 2’inci Olağanüstü Kurultay’a katılacak ve tüm delegelerle birlikte Akşener’in yeniden genel başkan seçilmesi yönünde oy kullanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.