Dolar 32,2406
%0
Euro 34,7574
%-0.12
Altın 2.445,280
%0.53
Bist-100 10.219,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Balçova'da 23 Nisan coşkusu

AK Parti Balçova'da 23 Nisan coşkusu

AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir etkinlik düzenledi. Nasrettin Hoca'yla buluşarak eğlenceli anlar yaşayan çocuklara hediyeler dağıtıldı. "Atamızın bayramı olarak dünyada ilk defa çocuklara armağan ettiği bu günde, milli değerlerimizden Nasrettin Hoca’mızı çocuklarımıza unutturmadık" diyen AK Parti Balçova İlçe Başkanı Evrim Özen, Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’ya “Çalkaya bugün sorun çıkarmak için elinden gelen her şeyi yaptı” sözleriyle yüklendi. AK Parti Balçova'da 23 Nisan coşkusu

  • Ege Postası
  • 23.04.2015 - 14:12
EDA EBRU NANECİ/HABER SERVİSİ - AK Parti Balçova İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programında Nasrettin Hoca canlandırıldı. İlçe Başkanlığının önünde buluşan kalabalık davul ve zurna eşliğinde Duru Park’a yürüdü. Nasrettin Hoca'nın çocuklara hediye dağıttığı sırasında hediye almak için gelen aileler nedeniyle izdiham yaşandı. Başkan Özen, Belediye Başkanı Çalkaya’nın  belediyenin düzenlediği törenlerde AK Partililere yönelik ifadelerini uygun bulmadıklarını belirtti. 

HEDİYE İZDİHAM YARATTI 
Etkinlik kapsamında at arabası eşliğinde dağıtılan hediyeler izdihama neden oldu. At arabası önünde toplanan aileler hediye alabilmek için birbiriyle yarıştı. İzdahamı engellemek isteyen partililer hediyeleri, at arabasını uzaklaştırarak dağıttı. 

"ÇOŞKUYLA KUTLUYORUZ"
AK Partim Balçova İlçe Başkanlığı olarak bundan sonraki bayramları da aynı şekilde çoşkuyla kutlayacaklarını ifade eden Başkan Özen şunları söyledi: “Bugün aslında Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun yıl dönümü. İlk TBMM’nin açıldığı gün. Aynı zamanda İslam alemi için önemli olan Regaip Kandiline de denk geldi. Biz, bu anlamlı önemli kutsal günde, Atamızın bayramı olarak  dünyada ilk defa çocuklara armağan ettiği bu günde, milli değerlerimizden Nasrettin Hoca’mızı çocuklarımıza unutturmadık. Onunla çocuklarımızı bütünleştirdik. 23 Nisan’ı Cumhuriyet'e yakışır bir coşkuyla  kutluyoruz." 

ÇALKAYA'YI ELEŞTİRDİ 
Balçova Belediyesi'nin düzenlediği 23 Nisan etkinliğinde Belediye Başkanı  Mehmet Ali Çalkaya’nın AK Partililere karşı tavırlarını eleştiren Özen, “ Bugün yapılan törenlerde Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya’nın yaptıklarını biz uygun bulmuyoruz. Kendisi bugün sorun çıkarmak için elinden gelen her şeyi yaptı.  Onunla beraber gelenler de yine tatsızlık çıkarmaya çalıştılar. Bu etkinlikler belli ki birilerini rahatsız ediyor. Böyle etkinlikler hep beraber düzenlenmesi gereken etkinliklerdir. Bu bayramları siyasi partiler kol kola coşku ile kutlamalıdır” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.