Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
8 ilçe başkanı Kılıçdaroğlu ile ne görüştü'

8 ilçe başkanı Kılıçdaroğlu ile ne görüştü'

CHP İzmir’de 8 ilçe başkanı Ankara’da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya geldi. Çankaya Belediyesi Kent Konseyi’nin davetlisi olarak Ankara’ya giden Çiğli, Buca, Konak, Karabağlar, Bayraklı, Ödemiş, Aliağa ve Bergama ilçe başkanları Kılıçdaroğlu’na endişelerini dile getirdiler.

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 18:36
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de 8 ilçe başkanı Çankaya Belediyesi Kent Konseyi’nin davetlisi olarak gittikleri Ankara’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında ziyaret etti. Çiğli ilçe Başkanı Nihat Gültekin, Buca İlçe Başkanı Bektaş Gül, Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, Bayraklı İlçe Başkanı levent Ölçer, Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, Aliağa İlçe Başkanı Özcan Durmaz ve Bergama İlçe Başkanı Özkan Türkdoğan basına kapalı gerçekleşen ziyarette sandık örgütlenme modelini işaret ederek “Her sandığa koyacak üç kişi bulamıyoruz” diyerek, şikayetçi oldukları öğrenildi. İlçe başkanlarının belediye başkan aday adaylarının seçime altı ay kala ortaya çıkmalarıyla mevcut belediye başkanlarına ve birbirlerine yönelik eleştirilerin yaşandığı bundan örgütün zarar gördüğünü dile getirdikleri iddia edildi. İlçe başkanları Kılıçdaroğlu’ndan İzmir’de aday belirleme yönteminde önseçim yapılamıyorsa eğilim yoklamasının denenmesini istedikleri dile getirdi.

YARGILANMASI SIKINTI YARATABİLİR
İlçe başkanlarının, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun 397 yılla yargılandığını bunun adaylığı için sıkıntı yaratabileceğini de dile getirdikleri öğrenildi. İlçe başkanlarının Kocaoğlu’nun örgütle mesafeli durduğunu, çoğu zaman da görüşmek için randevu almakta zorlandıklarını dile getirdikleri belirtildi.

GECİKMEDEN DOLAYI SIKINTI VAR MI'

İlçe başkanları, Kılıçdaroğlu'nun metronun gecikmesi nedeniyle İzmirliler’de herhangi bir sıkıntı yaşanıp yaşanmadığı yönündeki sorusunu da “Halka gecikmenin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’ndan değil Kamu İhale Kurumu’ndan kaynaklandığını anlatıyoruz. Halkın çoğu anlıyor ama yine de sıkıntı var” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.