Dolar 32,3482
%-0.03
Euro 34,8392
%0.14
Altın 2.388,800
%-0.33
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Süne çiftçinin yanında

Süne çiftçinin yanında

CHP PM eski Üyesi ve CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne, Kaynaklar, Belenbaşı, Doğancılar, Karacaağaç ve Kırıklar Köyü’nde yaşayan ve geçimini çiftçilikle sağlayan vatandaşları tarlalarında ziyaret edip, dertlerini dinledi.

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 09:57
İZMİR- Ziyarette vatandaşlarla bölge tarımının dünü, bugünü ve geleceği ile yerel seçimler üzerine sohbet eden Süne, vatandaşlara bölge ile ilgili hazırladığı tarımsal kalkınma projeleri hakkında bilgi verdi. CHP’li Süne’nin gerçekleştirdiği ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren yöre halkı ise, başkan aday adayı Süne’nin yaptığı çalışmaları takdirle takip ettiklerini belirterek, Süne’nin köylerini kapsayan bölgeye dair hazırladığı projelerden dolayı çok heyecanlandıklarını dile getirdiler.

Çiftçimiz Kazanmazsa İlçemiz Kalkınmaz

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Süne de ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, ‘Çalışmalarımızda temel amacımız Buca’yı bir bütün olarak kabul edip, mahalleleriyle, köyleriyle tüm sorunları en kısa zamanda kalıcı olarak çözmektir. Çiftçi kardeşlerimizin de sorunları tüm Buca’nın sorunudur. Buca’da çiftçi kazanmadan ilçe de kazanamaz çiftçi kardeşlerimizin ürettiklerini satan esnafta kazanamaz. Çiftçisinin yüzünün gülmediği ilçelerde kalkınamaz. Biz göreve geldiğimiz de hem ilçemizi kalkındıracak çalışmalar yapacağız hem de vatandaşlarımızın, çiftçi kardeşlerimizin ve esnafımızın yüzünü güldürecek projeleri hayata geçireceğiz’ dedi.

‘İlçemizde Tarımsal Kalkınmanın Destekçisi Olacağız’

Çiftçi kardeşlerimizin çok zor durumda olduğunu en iyi bilenlerdeyim diyerek sözlerine devam eden Süne açıklamasını şöyle sürdürdü;

‘10 yıllık AKP iktidarında uygulanan tarım politikası sonucunda köylü, çiftçi kardeşlerimiz her geçen gün bir önceki günü arar olmuştur. Basiretsiz AKP politikaları sonucunda tarım ve hayvancılık bitme noktasına gelmiştir. İnanıyorum ki yaklaşan yerel seçimler halkımızın AKP iktidarıyla bu kötü uygulamalarından dolayı hesaplaşacağı bir seçim olacaktır. Türkiye’yi her alanda olduğu tarımda da dışa muhtaç eden AKP sandıktan çıkamayacaktır. Tarımın kurtuluşu, çiftçinin yüzünün gülmesi CHP’nin iktidarında yani halkın iktidarında olacaktır. Biz’de bu ideallerimiz ışığında Buca’da tarımsal bölgelerimizde tarımın, çiftçiliğin desteklenmesi gerektiğini çok iyi biliyoruz. Dün olduğu gibi, bugünde, yarında çiftçinin, köylünün, tarımın yanındayız ve sorunlarını çözebilmek için elimizden geleni yapacağız’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.