Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Akpınar'a destek sürüyor

Akpınar'a destek sürüyor

CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, Gültepe’de bulunan Kars Demokrat Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Akpınar, emekten, emekçiden yana, istihdam odaklı hizmet anlayışı sergileyeceğini vurguladı.

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 09:27
İZMİR- CHP Konak Belediye Başkan Aday Adayı Hüseyin Mutlu Akpınar, İzmir’de devrimci mücadelenin simgesi olan Gültepe’de halkla buluştu. Kars Demokrat Dernekler Federasyonu’nda çoğunluğunu gençlerin ve kadınların oluşturduğu topluluğa hitap eden Akpınar, “Gültepe’nin İzmir’in toplumsal mücadelesinde çok önemli bir yeri var. Gültepe’nin eski belediye başkanlarından işçi ve emekçi dostu Aydın Erten’i saygıyla anıyorum. Emekten ve ilerici mücadeleden söz eden her İzmirli mutlaka Gültepe’yi anlatır. Biz bu mücadele geleneğine sahip çıkıp bugün onun üzerine bir şeyler koyarak yola devam etmek istiyoruz. Gültepe bizim onurumuzdur” dedi.

GÜLTEPE’Yİ GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ

CHP Konak Belediye Başkan aday adayı Akpınar, Gültepe’nin yerel hizmetlerden daha çok faydalanması gerektiğine dikkat çekerek, “Gültepe’ye bugüne kadar yapılan hizmetleri arttırarak devam ettireceğiz. Ben 10 yıl sonrasının Gültepe’sini sosyal donatı alanlarıyla, kültür merkeziyle, çağdaş alışveriş alanlarıyla, tiyatrosu, sinemasıyla hayal ediyorum. Kentsel dönüşümde mağdurlar ordusunun yaratılmasına izin vermeyeceğiz. TOKİ’nin diktiği ve insan doğasına uygun olmayan yüksek katlı gecekondular oluşturmayacağız. Büyükşehir Belediyesi ile geleceğin mutlu Gültepe’sini yaratacağız” dedi.

SORUNLARIMIZ GÖRÜLMELİ
Kars Demokrat Dernekler Federasyonu Başkanı Tarkan Eladağ da, Akpınar’ın ziyaretinden memnun olduklarını belirterek “Biz, birikimli ve kent dinamiklerini dikkate alan adayları önemsiyoruz. Sayın Akpınar da, önemsediğimiz bir aday. Söylediklerini gerçekleştirecek kararlıkta görüyoruz. Genç, CHP örgütünün içinden gelmiş bir arkadaşımıza çıktığı yolda başarılar diliyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.