Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
''Karabağlar'da ziyaret edilmeyen ev kalmayacak''

''Karabağlar'da ziyaret edilmeyen ev kalmayacak''

AK Parti Karabağlar İlçe Kadın Kolları yaklaşan seçim sürecinde günde yaklaşık 250 evi ziyaret ediyor. Karabağlar İlçe Kadın Koları Başkanı Birsen Türkoğülu, '' Karabağlar'da mahalle- mahalle planlama yaparak, kadın kollarını ekiplere ayırarak, günde 250 evi ziyaret ediyoruz'' dedi.

  • Ege Postası
  • 17.09.2013 - 10:23
Türkoğlu Karabağlar'daki kadın seçmenin erkek sayısına göre daha fazla olduğunu belirterek, ''Önemli olan kadını etkilemektir'' şeklinde konuştu.
Karabağlar seçmeninin yüzde 53'ü kadın nufüsü olduğunu belireten Türkoğlu,'' Bir evde kadının kararı çok önemlidir. Kadın isterse başaramayacağı hiçbir şey yoktur '' şeklinde konuştu.

Türkoğlu ''O nedenle bizde önce kadınımıza; hükümetimizin çalışmalarını anlatıyoruz. Kadını inandırdığınız zaman evindeki bireyleri etkilemesi çok kolay. Biz hükümetimizin 12 yıl boyunca yaptıklarını anlatıyoruz. Bizi tanımalarını ve kafalarındaki soruları direk bize sormalarını istiyoruz.

Vatandaş genellikle yatığımız ziyaretlereden memnun kalıyor. Evlerde ikramlarla ağılanıyoruz ''dedi.

Türkoğlu, vatandaşı ziyaret etme sebeplerinin partilerine üye kazanımdan çok AK Parti'nin 11 yıl boyunca yaptığı hizmetler hakkında halkı bilgilendirmek olduğunu söyledi.

Türkoğlu,'' Vatandaşı dinleyerek fikirlerini not alıyoruz. Tek- tek mahallede ekiplerimiz sandık bazlı çalışıyoruz. Kadın kolları olarak, bir günde yaklaşık 200 kapı ziyareti yapıyoruz. Her sokak için 3'er kişilik ekipler oluşturduk. Çogu kapıdan çok güzel ağırlanıyoruz. Kahve ikram etmek isteyen, sorularını cevaplandırmamız isteyen, Başbakanımıza övgüler yağdıranları duydukça bizde yaptığımız çalışmadan dolayı mutlu oluyoruz'' şeklinde konuştu.

Ziyaret ettikleri vatandaşlara mutlaka telefon numaralarını verdiklerini belirten Türkoğlu, ''Acil bir sıkıntılarında bizlere ulaşmalrını istedik''dedi.

Nisan ayında bu tarihe kadar, İl tarafından Karabağlar İlçe Kadın Kolları, üye sayısı ve kapı ziyaretlerinde birinci seçilildiklerini belirten Türkoğlu, '' Hedefimiz birinci olmaktan çok, seçimlere kadar Karbağlar'daki her eve ulaşabilmek ve evdeki bireylerin gönlüne girebilmek '' dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.