Dolar 32,3786
%-0.18
Euro 34,7918
%0.15
Altın 2.440,250
%0.06
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
'AK Parti Engellilere sahip çıkmıyor'

"AK Parti Engellilere sahip çıkmıyor"

Bayraklı Engelliler Derneği'nden AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Arslan'a yalanlama geldi. Aslan'ı hedef alan zehir zemberek bir açıklama yapan Bayraklı engelliler Derneği Kurucu Başkanı Vural Gürbulak, 'kirli siyasetinize engellileri alet etmeyin' çağrısı yaptı

  • Ege Postası
  • 14.09.2013 - 13:18
İZMİR- Bayraklı Engelliler Derneği AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan'a ateş püskürdü. Aslan'ın Bayraklı Belediyesi'nin Bayraklılı engellilerden düzenlenen gezilerde para alınıyor iddialarına sert tepki Bayraklı Engelliler Derneği Kurucu Başkanı Vural Gürbulak'ın sert tepkisiyle karşılaştı. Yazılı bir açıklama yapan Gürbulak açıklamasında şu görüşlere yer verdi. 

KİRLİ SİYASETE BİZİ ALET ETMEYİN

Önceki gün "AK Parti engellilere sahip çıkıyor" başlığıyla AKP Bayraklı ilçe başkanı Ali Aslan tarafından bir çok yayın organında sunulan haberin aslı olmadığını belirtmek ve gerçek dışı olduğunu kanıtlamak üzere bu basın metnini sizlerle paylaşıyorum. Kuruculuğunu ve başkanlığını üstlendiğim Bayraklı Engelliler Derneği'nin ismini kullanarak, siyaset yapan siyasetçilere sesleniyorum, "kirli siyasetinize engellileri alet etmeyin". Öyle ki; bugüne kadar engellileri sadaka politikasına muhtaç eden AKP temsilcilerinin "engelli" kelimesini ağızlarına alırken yüzlerinin kızarması ve çok daha dikkat etmeleri gerekir. Derneğimiz bugüne kadar ayakta durduysa, Bayraklı Belediyesi sayesinde durmuştur bu da böyle bilinmelidir.

O HABER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Haberde bahsi geçen Bayraklı Engelliler Derneği'nin Bayraklı Belediyesi tarafından kurularak, düzenlenen gezilerde engellilerden para alındığı konusu gerçeği yansıtmamaktadır. Şöyleki; eğer Bayraklı Belediyesi olmasaydı Engelliler Derneği bugüne kadar ayakta duramazdı. AKP ilçe başkanı Ali Aslan tarafından basına lanse edilen engelli ziyareti bundan 7-8 ay önce tesadüfen gerçekleşmiş ve projelerini anlatan Aslan, bizim sorunlarımıza yönelik ise şartlı ve pazarlıklı olarak çözüm aramıştır. Aslan, ziyareti derneğimize değil, Çaymahallesi'nde bulunan Bayburtlular Derneği'ne yapmış, ziyaret sonrası da tesadüfen açık gördüğü derneğimize uğramıştır. Bayraklı'da yaşayan 9 engelli vatandaş tarafından kurulan Bayraklı Engelli Derneği'nin Bayraklı Belediyesi tarafından kurulmadığı da açıktır. Kaldıki; Ali Aslan bugüne kadar bizim hiçbir etkinliğimizde olmadığı gibi çözüm önerilerine de sıcak bakmamıştır. Engelliler olarak dileğimiz, siyasete engellilerin dahil edilmemesi ve bizim üzerimizden bir takım oyunların oynanmamasıdır. Kirli siyaseti kimseye faydası yoktur. Biz engellilerin de duyguları vardır ve bunlarla oynanmamalıdır.

BELEDİYE OLMASA DERNEK AYAKTA DURAMAZDI

Bayraklı yeni bir ilçe ve bu ilçede aktif çalışan tek engelli derneği olarak bin 200 engelliye hizme veriyoruz. Bayraklı Belediyesi'nin desteğiyle 3 kez yemek düzenleyip, geliri ile dernek ihtiyaçlarını karşıladık. Belediye olmasaydı şimdi dernek olmaz, ayakta duramazdı. İnternete Düşen asılsız haberde belirtilen belediyenin engelli derneği kurup, vatandaşlardan 10'ar lira toplayarak, geziler düzenleyip, gelir elde ettiği de tamamen gerçek dışıdır. Bilinmelidir ki; bu gezilerim tüm masrafları Bayraklı Belediyesi tarafından karşılanmıştır ve engellilerimizin hiçbirinden para alınmamıştır. Bayraklı Belediyesi ve başkanı Sayın Hasan Karabağ bizlerle birlikte ve bundan mutluyuz. Sayın Karabağ'ı destekleyerek aynı yolda yürümeye devam edeceğiz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.