Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0551
%-0.03
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,09
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu şantiye işçilerinin yeni yılını kutladı

Başkan Selvitopu şantiye işçilerinin yeni yılını kutladı

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yılın son gününde, şantiyelerde çalışan belediye işçilerinin yeni yılını kutladı. Önce Uzundere Temizlik İşleri Şantiyesi ardından Gediz Asfalt Şantiyesi'ni ziyaret eden Başkan Selvitopu, çalışanlara vermiş oldukları emekten dolayı teşekkür etti. 2022 yılının kendilerine ve ailelerine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

  • Ege Postası
  • 01.01.2022 - 00:26

Başkan Muhittin Selvitopu'nun ilk durağı Uzundere'de bulunan Temizlik İşleri Şantiyesi oldu. Başkan Yardımcıları, Kar-Bel A.Ş. Şirket Müdürü, meclis üyeleri ve  Genel-İş 5 nolu şube sekreteri Ahmet Savaş Aras'ın katıldığı kutlamada Başkan Selvitopu ve tüm çalışanlar yılbaşını pastasını birlikte kesti.

'Türkiye'nin en başarılı belediyelerinden biriyiz'

Dar bütçelerine rağmen bir çok işi başarıyla gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Selvitopu, "Kaynakları doğru kullanıyoruz. 5 kuruşun hesabını yapıyoruz. Çünkü bu bütçede burada yaşayan 500 bin insanın hakkı var. Onlara hizmet etmek bizim görevimiz. Bu anlayışla çalışıyoruz. Geldiğimiz noktada ekonomik göstergelere baktığımızda Türkiye'nin en doğru ve en başarılı belediyelerinden biri haline geldik. Bugün Karabağlar Belediyesi kendi ayakları üzerinde durabilen bir belediye haline geldi. Bunun olması emekle, alın teri ile oldu. Bunda sizin de çok büyük emeğiniz katkınız var. Bu anlamda sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

2021'de açılışı yapılan  tesislerle ilgili bilgi de veren Başkan Selvitopu, "Burada yaşayan insanlara her türlü hizmeti sunmak konusunda kararlıyız. Ve hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

Başkanın 2. durağı Gediz de bulunan Asfalt Şantiyesi oldu. Buradaki buluşmaya da meclis üyeleri, başkan yardımcıları ile Genel-İş 5 nolu şube sekreteri Ahmet Savaş Aras,  Belediye-İş 4 no'lu şube başkanı Ayhan Doğan ve çalışanlar katıldı.

Hiç bir çalışana borçları olmadığını belirten Başkan Selvitopu "Sadece siz değil, mal veren esnaf da müteahhit de zamanında karşılığını alıyor. Bu sene ilk kez meclisimizin aldığı yüzde 10' luk borçlanma kararının sadece yüzde 5' ini kullandık. Onu kullanmadığımız gibi alacaklı konumuna geldik. Ben bunu tek başıma yapmadım. bunda sizlerinde çok büyük katkısı var" dedi.

Örnek oldular

İlçede bir çok projeyi hayata geçirdiklerini hatırlatan Selvitopu " Önümüzdeki günlerde de bir çok projeyi  hayata geçireceğiz. Bunların en değerlileri de sizlerin kendi yarattığınız çalışmalar. Sizin ürettiğiniz parklar Türkiye'de örnek oldu. Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Emeklerinize sağlık" diye konuştu.

Selvitopu son olarak ilçede gerçekleştirileceği çalışmalar için 5 yıl daha göreve talip olduğunu söyleyerek "Hırsım yok. Bir şey peşinde de değilim. Sadece Karabağlar'ın daha modern ve daha çağdaş olmasının peşindeyim. Buna inanarak bilgi ve becerimizle yürüyeceğiz" diye konuştu.

Sendika temsilcisi Ahmet Savaş Aras ve Belediye İş 4 Nolu Şube Başkanı Ayhan Doğan da çalışanların yeni yılını kutladı. Aras ve Doğan, belediyede hiçbir çalışanın alacağı olmadığı için Başkan Selvitopu'na teşekkür ettiler. Konuşmaların sonunda Başkan Selvitopu ve çalışanlar alkışlarla yeni yıl pastasını birlikte kesti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.