Dolar 32,3840
%0.21
Euro 35,0556
%-0.03
Altın 2.326,900
%0.28
Bist-100 9,13
%0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaymakam ve Başkan Batur’dan İleri Yaş’ın  kursiyerlerine yeni yıl ziyareti

Kaymakam ve Başkan Batur’dan İleri Yaş’ın kursiyerlerine yeni yıl ziyareti

Konaklı kadınlar ve çocuklarla yılbaşı etkinliklerinde buluşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Konak Sosyal Hizmetler Müdürü Başar Nacır ve CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından’la birlikte İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni ziyaret ederek, 55 yaş üstü vatandaşların yeni yılını kutladı.

  • Ege Postası
  • 31.12.2021 - 15:18

Konak Belediyesi’nin semt merkezlerindeki kurslara katılan kadınlar ile Minikler Konağı isimli kreşlerinde ve oyun odalarında eğitim gören çocuklarla yeni yıl öncesi bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur yılın son gününü de İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin kursiyerleriyle geçirdi. Batur, Konak Belediyesi’nin Halilrıfatpaşa semtinde bulunan, yedi katlı Ziya Zişan Saadet Aytulun İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi’ni, Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan, Konak Sosyal Hizmetler Müdürü Başar Nacır ve CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından’la birlikte ziyaret etti.

Sohbet etti, taleplerini dinledi

Tüm katları dolaşarak, merkezde açılan çeşitli hobi kurslarına katılan 55 yaş ve üstü vatandaşların yeni yıllarını kutlayan Batur, sağlık ve mutluluk diledi. Kursiyerlerle sohbet ederek, talepleri dinleyen Batur, yetkililerden bilgi de aldı. Kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini dikkatle inceleyen Başkan Batur, ziyaret sırasında vatandaşlarla birlikte yeni yıl pastası da kesti.

Batur: Öğrenmenin, üretmenin yaşı yok

Merkezin Konak Belediyesi’nin en yoğun merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Batur, “Topluma nice değerler katan, emeğiyle sosyal ve ekonomik hayatın biçimlenmesine katkı veren hemşehrilerimize ne kadar teşekkür etsek az. Onların ikinci baharlarını güzel geçirmelerini sağlamak da bizim görevimiz. Merkezimizde hemşehrilerimiz için çok güzel kurslar açıyoruz. Bu anlamda kamu kurumlarından çok büyük destek alıyoruz. Kaymakamımız da bugün burada bizimle. Büyük bir uyum içinde çalışıyoruz. Kendisine de bu işbirliği, dayanışma nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız burada zamanlarını değerlendiriyor, emeklilik günlerini güzel geçiriyor.

Öğrenmenin ve üretmenin yaşı yok. Onlara böylesi bir imkân, hizmet sunabildiğimiz için mutluyuz ” diye konuştu.

Görgülüarslan: Konak için çalışmaya devam

Kursiyerlerin yeni yılını kutlayan Konak Kaymakamı Gökhan Görgülüarslan da ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Görgülüarslan, “Konaklı vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmaya ve geliştirmeye yönelik her çalışmaya destek olmak bizim görevimiz. Yerel yönetimimizle, muhtarlarımızla Konak için karşılıklı işbirliği ve anlayış içinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Batur’u Kaymakam Görgülüarslan, Sosyal Hizmetler Müdürü Nacır  ve CHP Konak İlçe Başkanı Küçükoğullarından’la birlikte ağırlayan kursiyerler ise ziyaretten büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek Görgülüarslan ve Batur’a birer tablo hediye ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.