Dolar 32,5658
%0.28
Euro 34,7641
%0.09
Altın 2.492,830
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gelecek Partisi'nde kongre heyecanı: Halil Budak yeniden başkan

Gelecek Partisi'nde kongre heyecanı: Halil Budak yeniden başkan

Gelecek Partisi Seferihisar ilçe kongresi gerçekleştirildi. Kongrenin sonunda Halil Budak ikinci kez başkan seçildi. 

  • Ege Postası
  • 23.08.2020 - 15:48

Gelecek Partisi, ilçe kongrelerine tüm hızıyla devam ediyor. Partinin Seferihisar kongresinde sona gelindi. Gelecek Partisi geçmiş dönem il başkanı Cem Kavur, Yeni İl Başkanı Mustafa Serhat Şener, İl Sekreteri Osman Serkan Çağlasa, Kadın Kolları İl Başkanı Dilek Eren ve Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Şahin Ekici katıldığı kongrede Kurucu İlçe Başkanı Halil Budak ikinci kez başkan seçildi. 

Gelecek Partsi Seferihisar İlçe Kongresi’ni tamamladı. Kongre divan Başkanlığına İl Yönetim Kurulu üyesi Av.Murat İdikurt seçildi.

Kurucu İlçe Başkan adayı Halil Budak yeniden İlçe Başkanı olarak seçildi. Başkan seçilmesinin ardından konuşma yapan Budak, partisinin yeni bir yönetim anlayışını iktidara taşıyacağını belirtek şunları söyledi; “Seferihisar’da bayrağı devir almak üzere çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta inanıyor ve umut ediyorum ki Sayın Genel Başkanımız Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu beyefendinin önderliğinde Türkiye başta olmak üzere İzmir’de de Gelecek Partisi bayrağını göndere çekeceğiz.Yeni bir anlayışı iktidara taşıyacaktır.Sözlerime burada son verirken hepinizi Güzide şehir Ege’nin incisi İzmir yeniden hakettiği gibi emin ellerde tarih yazacak, gelir hacmini arttıracak,yerel kalkınma modelleri ile bölgesel metodlarla halka hizmeti hakkaniyetli bir şekilde yapacaktır. Saygı ile selamlıyor, Hürmet ve muhabbet sunuyorum.” 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.