Dolar 32,3731
%-0.33
Euro 34,7144
%-0.26
Altın 2.399,210
%-0.97
Bist-100 10.159,00
%1.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de 'üye seferberliği' tam gaz devam: Dağ’dan gece gündüz kayıt

AK Parti'de 'üye seferberliği' tam gaz devam: Dağ’dan gece gündüz kayıt

Parti üye sayısını artırmak adına "üye seferberliği" başlatılan AK Parti’de çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir’i ilçe ilçe dolaşarak hem vatandaşın sorunlarını dinliyor hem de yeni üyelerin partiye kayıtlarını yapıyor. 

  • Ege Postası
  • 21.08.2020 - 11:06

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Merkezi’nin partiye yeni üye kazandırmak amacıyla geçtiğimiz ay başlattığı "üye seferberliği" kampanyası hız kesmeden devam ediyor. İzmir’in 30 ilçesinde üyelik çalışmalarının ilk ayağının tamamlayan AK Parti İzmir İlk teşkilatı, ilçeleri ikinci kez geziyor. Gönül Seferberliği kampanyasını yakından takip eden Genel Başkan Yardımcısı ve Hamza Dağ, her gün bir ilçeyi ziyaret ederek hem yeni üyelerin partiye kaydını yapıyor hem de vatandaşın sorunlarını dinleyerek onlara çözümler bulmaya çalışıyor. 

Geçtiğimiz gün Bayraklı’da bazı ziyaretler gerçekleştiren Dağ, dün Çiğli ve Aliağa ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Dağ, Aliağa ziyaretini sosyal medya hesabından “Gece gündüz durmadan üye yapmaya devam ediyoruz” ifadeleriyle paylaşarak üye çalışmalarına devam ettiklerini duyurdu.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.