Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°

Şenol Aslanoğlu'na ve Serdar Deniz'e bazı sorularım var?

Genel seçim sürecinde siyasi eleştiriler üzerine özellikle CHP İzmir İl Başkanı, AK Parti İzmir İl Başkanı ve diğer siyasi aktörlerle ilgili hem köşe yazılarımda hem de TV programlarında görüşlerimi kamuoyu ile ilgili paylaştım…

Zaman zaman hak verenler oldu zaman zaman eleştirenler oldu…

Ve bugüne kadar hiç akçeli işleri yazmadım…

Ama özellikle son zamanlarda bazı isimlerle ilgili kulağıma inanılmaz şeyler geliyor…

Ve bundan sonra yazılarımı zaman zaman bu konulara ayıracağım…

Şimdi seçim zamanı dikkatimi çok çeken fakat seçimler nedeniyle bir sure ertelediğim bir konuyu sizinle paylaşmak istedim…

Gaziemir Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Deniz, CHP kulislerinde ismine sıkça rastladığımız bir isim oldu.

Geçtiğimiz günlerde bir programda İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun belediye başkanlarını arayıp, seçimlerde görev alanların kumanyasını Serdar Deniz’e ait firmadan almaları konusundan istekte bulunmuş ve örgütün dikkatini çekmişti.

O programdan sonra Serdar Deniz ile ilgili çok sayıda telefon geldi… 

Bana çok ilginç gelen iddiaları sizinle paylaşmak isterim…

Ama önce enteresan olan ilişki ağını sizinle paylaşayım…

Bu bağlamda konunun muhatabı olan iki kişiye bazı sorularım olacak.

Sorularıma yanıt verilmemesi durumunda konuyu bütün çıplaklığı ile gözler önüne sereceğim.

Öncelikle ilk sorularım İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na olacak?

1-     İl Başkanı seçildikten sonra başkanlığını yaptığınız kooperatif görevlerinden ayrıldığınızı ifade etmenize rağmen, Yönetim Kurulu Başkanlığını Serdar Deniz’in yaptığı İzmir Gaziemir Konut Yapı Kooperatifinde neden denetim kurulunda görev alıyorsunuz?

2-     Belediye başkanlarını arayıp Serdar Deniz’e ait olan şirketi işaret ederek, ‘kumanyalarınızı buradan alın’ demenizin nedeni ne?

3-     CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kimsenin haberi olmadan geldiği “Memur Teoman” ziyaretinden Karşıyaka Belediye Başkanı ve ilçe başkanının haberi yokken, Serdar Deniz hangi sıfatla orada bulunuyordu?

4-     Serdar Deniz’in bazı belediyelerle iş yapmasında bir etkiniz oldu mu ya da CHP’de üst düzey yönetici olan ortak arkadaşınızın mı etkisi var?

5-     Serdar Deniz, İzmir’deki CHP’li bir ilçe belediyeye internet altyapısı ve elektrik tesisat işleri yapması gerekirken iki günde o belediyede sadece boya badana yaparak çıktığından ve yüklü bir fatura kesilmesinde sizin ya da yakın arkadaşınız olan o üst düzey CHP’linin mi etkisi oldu?  

 

Bir diğer sorularım ise Serdar Deniz’e olacak;

1-İnternet altyapı ve elektrik tesisat işleri yapması gerekirken iki günde o belediyede sadece boya badana işleri yaparak çıktığınızdan ve yüklü bir fatura kestiğiniz belediyede çalışan yetkili personel yanınızda işe başladı mı?

2- Beni arayarak önemli bir iddiada bulunan bir CHP’li, Serdar Deniz’in büyükşehir belediyesinden bazı bürokratları yazlığında ağırladığını ifade etti… Oysa kamuoyunda önemli markaların yaratıcısı olarak bilinen ve başarılı bir iş adamı olarak görünen Sayın Serdar Deniz belediye bürokratları ile bu kadar yakın olmanızın nedeni ne?

Bu konuda bir yanıtınız olacak mı? Olursa buradan olduğu gibi yanıtlayacağım…

NOT: Serdar Deniz’in üst düzey yönetici ile arasında olan ilişki ve ortaklıklarını kısa zamanda yazacağım bir yazı ile gündem getireceğim…