Dolar 32,7813
%0.04
Euro 35,0982
%0.02
Altın 2.450,610
%-0.3
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konak'tan mobil uygulama

Konak'tan mobil uygulama

Birçok uygulamada ilklerin belediyesi olan Konak Belediyesi, teknolojinin tüm imkanlarını vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 09:53
İZMİR- Konak Belediyesi, kendine özgü tasarımıyla hizmetlerini akıllı telefon ve tabletler üzerinden sunmaya başladı. Sürekli yenilikçi uygulamalara imza atan Konak Belediyesi, yaptığı çalışmayla zamandan ve emekten tasarruf sağlıyor. iPhone’ler ve android işletim sistemiyle çalışan cep telefonlarından tüm belediye hizmetlerine kolayca erişim sağlanıyor. Mobil uygulamayı kullanan vatandaşlar, cep telefonlarından 7 gün 24 saat belediye hizmetlerine kolayca ulaşabiliyor. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, artık tüm bilgilerin vatandaşların elinin altında olduğunu söyledi. 

Konak Belediyesi android uygulaması mobil.konak.bel.tr adresindeki linkten indirebiliyor. Ayrıca cihazların üzerinde yer alan google play store Androind Market uygulamasından Konak Belediyesi uygulamasını bulup telefonlara kurmak mümkün.

iPhone ve iPod Touch kullanıcıları ise, iTunes App Store’dan Konak Belediyesi uygulamasını ücretsiz olarak indirebiliyor.

Uygulama büyük kolaylık sağlıyor
Mobil uygulama ile Konak Belediyesi ile ilgili tüm güncel haberlere ulaşmak mümkün oluyor.
Bunun yanında Konak Belediyesi’nin kurumsal bilgileri ve iletişim adresleri detaylarıyla yer alıyor. Belediyenin tüm etkinlikleri gün gün ve saat saat bu uygulamadan takip etmek daha kolay hale geldi. Konak Belediyesi Meclis Kararları ile Encümen Kararları yine bu uygulama üzerinden görülebiliyor.

On-line ödeme kolaylığı
Uygulama tüm e-belediyecilik hizmetlerine mobil cihazlardan 7/24 ulaşmayı mümkün hale getiriyor. Uygulamayla tüm vergiler on-line olarak güvenli şekilde ödenebiliyor. Bunların yanında; çevre temizlik vergisi tarifeleri, bina aşınma oranları, arsa rayiç bedelleri, borç sorgulama, inşaat maliyeti bedelleri, emlak beyan bilgileri, evrak takip bilgeleri ile vergi affı bilgelerine ulaşılabiliyor.

Tüm bilgiler elinizin altında
Konak Belediyesi’nin projeleri, hizmetleri, butik müzeler, halk üniversitesi, sevgi evleri, spor kulüpleri, kültür merkezleri, kültür yayınları ile nikah salonları bilgilerine kolayca erişim sağlanabiliyor.

Uygulamanın farkı
Konak Belediyesi mobil uygulamasının diğerlerinden ayıran en önemli özellik, şikayetler anında uygulama üzerinden fotoğraf olarak çekiliyor ve lokasyon bilgisi ile birlikte gönderiliyor. Adreslere harita üzerinden yön tarifiyle rahat ulaşılıyor. İletişim telefonları direkt uygulama üzerinden telefon üzerine basılarak aranabiliyor.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.