Dolar 32,6977
%-0.22
Euro 35,0169
%-0.21
Altın 2.444,960
%-0.53
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sessiz ama büyük başarılarını Başkan Sındır ile paylaştılar

Sessiz ama büyük başarılarını Başkan Sındır ile paylaştılar

İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü Voleybol Takımı, Türkiye Şampiyonluğu sevincini Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır ile paylaştı. Takım üyeleri kendilerine verdikleri destekten dolayı Başkan Sındır’a teşekkürlerini sundu

  • Ege Postası
  • 30.07.2013 - 09:00
İZMİR- İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü Voleybol Takımı, İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen, ‘Erkekler Türkiye Voleybol Şampiyonası’nda Türkiye birinciliği elde etti. Karabük’te düzenlenen Şampiyona’da elde ettikleri başarının sevincini yaşayan sporcular kupalarıyla birlikte Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’ı ziyaret etti.

Takım Kaptanı Cem Göksel Çamdereli, azimli bir çalışmayla Türkiye Birinciliği elde etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Bu gururumuzu ve sevincimizi spora verdiği desteklerle her zaman bizim arkamızda olan Bornova Belediye Başkanımız Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır’la paylaşmak istedik. Bundan sonra da başarılı olmak için elemizden geleni yapacağız” dedi.



İşitme engellli sporcuların yaptığı ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Bornova Belediye Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır, “İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü kazandıkları başarıyla Bornovamızın adını Türkiye’ye duyurdu. Bu kupanın kazanılmasında emeği geçen herkese Bornova Belediyemiz adına şükranlarımızı sunuyorum. Belediyemiz tüm engel türlerinden yurttaşlarımızın yaşamın her alanında varolabilmesi adına desteğini sürdürüyor. Sporcularımızın elde ettiği Türkiye birinciliği bizim de gurur kaynağımız oldu” dedi.

İzmir Bornova İşitme Engelliler Spor Kulübü sporcularının tüm engelli gruplarına hitap eden bir spor salonu isteğinin olduğunu da belirten Başkan Sındır, “İnşalah onu da önümüzdeki süreçte engellilerimizin hizmetine sunarız” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.