Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıç ve Gümrükçü'den 'seçilmiş yönetici' hamlesi

Kılıç ve Gümrükçü'den 'seçilmiş yönetici' hamlesi

Geçtiğimiz hafta CHP İzmir İl Başkanlığı'na Şenol Aslanoğlu'nun atanmasının ardından mevcut İl Yönetim Kurulu'nun akıbetinin ne olacağı merak konusu olmaya devam ediyor. Aslanoğlu, yeni yönetim listesini hazırlarken ilçe başkanlarından 4'er 5'er isim istedi. Yeni oluşacak yönetim için belediye başkanları da isim önerirken, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün seçilmiş yöneticileri önerdiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 16.01.2023 - 11:09

EGEPOSTASI- 5 yıl sürdürdüğü il başkanlığı görevinden istifa eden Deniz Yücel'in yerine geçen hafta toplanan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Şenol Aslanoğlu'nu İzmir İl Başkanı olarak atadı.

Aslanoğlu'nun atanmasının ardından mevcut İl Yönetim Kurulu'nun akıbetinin ne olacağı ise merak konusu oldu.

Aslanoğlu geçtiğimiz günlerde ilçe başkanları ile yaptığı toplantılarda başkanlardan isim isterken, belediye başkanlarının da yönetim için isim önerdiği öğrenildi.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ve Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, ilçelerinden kongrede seçilerek yönetime giren isimleri tekrar önerdi.

Kılıç'ın Çağdaş Kaya'yı, Gümrükçü'nün ise Cansu Malatyalı ve Hüseyin Kızılkaya ismini yeni olşucak yönetim için önerdiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.