Dolar 32,5121
%0.28
Euro 34,8752
%0.21
Altın 2.440,770
%0.23
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
O arbedeye bir tepki de Sürekli’den: Kılıçdaroğlu taleplere sırtını döndü

O arbedeye bir tepki de Sürekli’den: Kılıçdaroğlu taleplere sırtını döndü

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nın katıldığı Dilber Apartmanı temel atma töreni sonrasında yaşanan arbede üzerinden Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. Daha önceden yaşananları da üstü kapalı hatırlatıp ‘CHP klasiği’ yorumu yapan Sürekli, “İzmir yine, bir CHP klasiği izledi. Kılıçdaroğlu; işçilerin korumaları tarafından darp edilmesine seyirci kalırken; taleplere de sırtını döndü” dedi.

  • Ege Postası
  • 15.01.2023 - 16:50

EGEPOSTASI- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nın İzmir mesaisinde katıldığı ilk program olan Halk Konut projesi kapsamında temeli atılacak ilk apartman olan Dilber Apartmanı’nın temel atma töreni öncesinde alanda olay çıkmıştı.

Tören öncesinde zam taleplerini dile getiren ve Kılıçdaroğlu’na seslerini duyurmak isteyen Çiğli Belediyesi ÇİBEL işçileri pankartlarla tören alanına gelmiş ve sloganlar atmıştı. Tören bitiminde Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen işçiler Kılıçdaroğlu'nun aracının önüne kesince korumalar ile işçiler arasında arbede yaşanmıştı.

Yaşanan arbedeye AK Parti kanadından ilk tepki AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan gelirken bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den geldi.

Sürekli, Kılıçdaroğlu’nun emekçilere kayıtsız kaldığını ifade ederken daha önceden yaşananları da üstü kapalı hatırlatıp ‘CHP klasiği’ yorumu yaptı.

Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “CHP İzmir’in karnesi verilecek olsa; Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretlerine damga vuran isyan görüntüleri başta olurdu. Bu kez; kentsel dönüşüm, alt yapı mağduru vatandaşları, Çiğli Belediyesi işçilerinin protestosu izledi. İzmir yine, bir CHP klasiği izledi. Kılıçdaroğlu; işçilerin korumaları tarafından darp edilmesine seyirci kalırken; taleplere de sırtını döndü. Bir genel başkan; vekili olduğu ve kalemiz dediği şehrin insanına, emekçisine, sorunlarına yüz çeviriyorsa; belediye başkanlarının rehavet ve zaaflarını anlamak kolaylaşıyor!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.