Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İZFAŞ'tan İstanbul çıkarması

İZFAŞ'tan İstanbul çıkarması

4 – 7 Şubat 2015 tarihlerinde dokuzuncusu düzenlenecek Avrupa’nın en büyük, Türkiye’nin tek Uluslararası Fuarlar Birliği (UFI) onaylı IF WEDDING FASHION İZMİR – Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı hazırlık çalışmaları devam ediyor.

  • Ege Postası
  • 09.08.2014 - 09:31
İZFAŞ tarafından fuara ilişkin hazırlık çalışmalarını katılımcılar ile paylaşmak ve görüş alış verişinde bulunmak amacıyla İstanbul’da düzenlenen toplantı, sektörün yoğun ilgisi ile gerçekleşti.
 
Toplantıya; İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, Türkiye Moda Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) Başkanı Hüseyin Öztürk, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, TMHGF ve EGSD eski Başkanı Nedim Örün ve İZFAŞ yetkilileri ile çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.
 
Toplantıda; 2015 fuarının hazırlık çalışmalarına yönelik gerçekleştirilen sunumun ardından katılımcıların görüş ve önerileri alındı. Hazırlıklara sektör ile güç birliği içerisinde devam edileceği vurgulandı. Hedeflenen yeni pazarlar, davet edilecek alıcılar konusunda alınan görüşler doğrultusunda çalışmalara hız verileceği aktarıldı. Sadece Ortadoğu değil, Avrupa ve Rusya’da yapılan tanıtım çalışmalarına yeni ülkeler de eklendiği belirtildi. Sektörün tasarıma ağırlık vermesi ile sağlayacağı katma değerinin artacağı vurgulandı.
 
2015 yılında 70’den fazla ülkeden 20 bine yakın ziyaretçinin ağırlanmasının hedeflendiği Fuar’da, yer tahsis çalışmaları ulusal ve uluslararası platformda hızla devam ediyor.
 
Almanya, İtalya, Rusya, İngiltere ve İspanya gibi sektörel fuarlarda tanıtımların devam ettiği Gelinlik Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nda, bu yıl ilk kez tasarımcılara yaratılacak özel alanlar olacak.
 
 
 
Toplantıda; gelinlik , damatlık ve abiye üreticilerinin profesyonel alıcılar ile buluştuğu bu önemli organizasyona görüş ve önerileri ile katkı sağlayan sektör temsilcileri, sektörün ihracatının artmasını ve sektörün gelişmesini önemli derecede etkileyen Fuarı, sektör temsilcilerinin de destekleri ile daha ileriye birlikte  taşımayı hedeflediklerini vurguladılar.
 
IF WEDDING FASHION İZMİR - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, “Gelinliğin Başkenti”  İzmir’de, Türk fuarcılık sektörünün öncü kuruluşu İzmir Fuarcılık Hizmetleri ve Kültür Sanat İşleri Ticaret A.Ş (İZFAŞ) tarafından T.C. Ekonomi Bakanlığı’nın katkılarıyla, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF),  Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi destekleriyle organize  ediliyor.    

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.