Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adı tesise verilen Kocaoğlu'ndan örnek tavır

Adı tesise verilen Kocaoğlu'ndan örnek tavır

Güzelbahçe Belediye Meclisi'nin ilçeye kazandırılacak kültür merkezine adının verilmesi kararlaştırılan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, açıklama yaptı. Kocaoğlu, "Teşekkür ederim ama.." diyerek, bu isteği kabul etmeyeceğini belirtti.

  • Ege Postası
  • 08.08.2014 - 14:21
Güzelbahçe'de Eylül ayında hizmete girecek kültür merkezine, halkın isteğiyle, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun adının verilmesi kararlaştırılırken, haberi basın organlarından öğrenen Kocaoğlu, hemen açıklama yaparak, bu kararı kabul etmeyeceğini bildirdi. Kocaoğlu açıklamasında şöyle dedi:
 
'Halk istedi, Kocaoğlu'nun adı kültür merkezine verildi' HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

“Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin, ilçedeki vatandaşların talebiyle yapımı tamamlanmak üzere olan kültür merkezine ‘Aziz Kocaoğlu’ ismini verme yönündeki kararını basın yoluyla öğrenmiş bulunuyorum. Öncelikle şahsıma yönelik bu teveccüh nedeniyle tüm ilgililere kamuoyu önünde teşekkürü bir borç bilirim. Ancak bugüne dek taviz vermeden uyguladığım prensipler ve sahip olduğum anlayış çerçevesinde, iyi niyetle alındığından en ufak bir kuşku duymadığım bu kararı üzülerek kabul edemeyeceğimi belirtmeliyim. Geçmişte de sadece şahsım için değil, görev başında bulunan hiçbir kamu yöneticisinin isminin kamu eliyle yapılan yatırımlara verilmesini tasvip etmeyeceğimi belirtmiştim.
Böyle bir takdiri gelecek kuşaklara bırakmamızın daha doğru olacağı düşüncesiyle, gösterdikleri nezaketten dolayı, belediye başkanımız Sayın Mustafa İnce’ye, saygıdeğer meclis üyelerimize ve Güzelbahçe ilçemizin vefalı insanlarına teşekkür ederim.
Saygılarımla.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.