Dolar 32,9449
%-0.11
Euro 35,7631
%-0.26
Altın 2.528,500
%0.83
Bist-100 10.891,00
%0.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erkan Akar’ın Çiğli Gençlik Kolları ile ilgili iddiasına Burak Kotan’dan jet yanıt: Gençlik kolları arbedeyi önlemeye çalışıyordu

Erkan Akar’ın Çiğli Gençlik Kolları ile ilgili iddiasına Burak Kotan’dan jet yanıt: Gençlik kolları arbedeyi önlemeye çalışıyordu

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Örgütü, bugün 38. Olağan İl Kongresini gerçekleştirmek üzere bir araya geldi. Blok Liste önergesinin divana gelmesi ile bir anda salonda arbede çıktı.

  • Ege Postası
  • 16.09.2023 - 15:34
  • Güncelleme: 16.09.2023 - 15:39

Yaşanan arbede sonrasında bir gazeteye açıklama yapan Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar ise CHP Çiğli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Okan Er’in arbedeye sebebiyet verdiğini ileri sürdü.

Bu açıklamanın ardından CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan da bunun söz konusu olmadığını kaydetti.   

KOTAN: “ÇİĞLİ İLÇE GENÇLİK KOLLARI OLAYI DURDURMAK İÇİN ORADAYDI”

CHP İzmir İl Kongresinde çıkan arbede sonucu Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar'ın "Arbedeyi başlatan Çiğli Gençlik Kolları" açıklamasına Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan'dan açıklama geldi.

Kotan "Çiğli Gençlik Kolları arbede gerçekleşirken o alandaydı ancak, duruma müdahale etmek ve kavga edenleri ayırmak için hamle yapıyorlardı. Bu çekilen videolarda da açık bir şekilde gözükmektedir. Olayı durdurmaya çalışan taraflardı" diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Akar açıklamasında; "Maalesef bizim bölgemizden de arkadaşlarımız var, biz de gerekli incelemeyi yapacağız. Evet, gençlik kolları başkanımız da oradaydı. Gençlik kolları başkanımızı gördüm orda. Disiplin sürecini işleteceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.