Dolar 32,7889
%0.06
Euro 35,0404
%-0.14
Altın 2.454,470
%-0.14
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ergin Koleji, Sayısal Bilimler Olimpiyatı'nda dereceye girenleri ödüllendirdi

Ergin Koleji, Sayısal Bilimler Olimpiyatı'nda dereceye girenleri ödüllendirdi

Yozgat Özel Ergin Koleji tarafından bu yıl 10.su düzenlenen Sayısal Bilimler Olimpiyatı'nda (SABİO) dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri verildi.     Özel Ergin Koleji Salonu'nda düzenlenen ödül töreninin...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 17:05
Yozgat Özel Ergin Koleji tarafından bu yıl 10.su düzenlenen Sayısal Bilimler Olimpiyatı'nda (SABİO) dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere ödülleri verildi.

    Özel Ergin Koleji Salonu'nda düzenlenen ödül töreninin açılış konuşmasını yapan Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, Yozgat'ta bir marka olmuş SABİO'nun bu yıl 10.'sunu düzenlediklerini söyledi. Acar, “Yozgat eğitiminin bir parçası olan ve aynı adla diğer illerde de yapılmaya başlanılan Sayısal Bilimler Olimpiyatı (SABİO) matematik ve fen bilimlerine dikkati çekmek ve ilgiyi artırmak düşüncesi ile ilimiz genelinde her yıl kolejimiz tarafından geleneksel olarak yapılmaktadır. Öğrencilerimizin kendi düzeyindeki öğrenciler arasında seviyelerini görmelerini sağlamak ve kendilerine olan güven duygusunu geliştirmek okullarını temsil etme bilincini kazandıran ve öğrencilerimizi bir araya getiren böyle bir faaliyetle Yozgat eğitimine katkıda bulunmak hedeflerimiz arasındadır." dedi.

    İl genelinde ilk ve ortaokulları arasında 4, 5, 6 ve 7. sınıfların her şubesinden 3 öğrencinin katılabildiği yarışmada toplam bin 173 öğrencinin katıldığını ifade eden Acar, "Sayısal Bilimler Olimpiyatımız bu yıl 10 yaşında ve 10 yıldır geleceğe yön verecek çocuklarımızı Yozgat’ın ilk ve tek olimpiyatı olan bu organizasyonda buluşturmaya çalışıyoruz. Bu vesile ile bu büyük organizasyonda görev alan öğretmenlerimize ve personelimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah daha nice olimpiyatlarda öğrencilerimizin başarılarına hep birlikte ortak oluruz." diye konuştu.

    İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş ise eğitimin önemine değindiği konuşmasında Özel Ergin Koleji'nin Yozgat eğitimi başarı seviyesinin yükselmesine önemli katkılar sağladığını belirtti.

    Belediye Başkanı Yusuf Başer de kolejin her zaman farklı etkinliklere imza attığını belirterek öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti. Vali Abdulkadir Yazıcı ise başarının her zaman takdir edilmesi gerektiğini belirtti.

    Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından yarışmada dereceye giren öğrencilere tablet bilgisayar, hediye çeki ve çeşitli hediyeler verildi. Öğretmen ve okul müdürlerine de plaket ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

    Ödül törenine, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Metin Durgun, PMYO Müdürü Fazlı Öcal, Özel Zirve Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Davut Sağır, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, Sorgun Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Yozgatspor Kulüp Başkanı Nurullah Nurdoğan, Bakanlık Müşaviri Birol Ayyıldız, Özel Ergin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Ergün Gül, Özel Ergin Koleji Müdürü Ali Acar, Maltepe Dershanesi Müdürü Hasan Artuç, okul müdürleri, dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.