Dolar 32,7785
%0.03
Euro 35,0705
%-0.06
Altın 2.451,700
%-0.26
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimse Yok Mu, yardım yaptığı aileler için Kutlu Doğum etkinliği düzenledi

Kimse Yok Mu, yardım yaptığı aileler için Kutlu Doğum etkinliği düzenledi

Kimse Yok mu Derneği Diyarbakır Şubesi, yoksul ailelere yönelik Kutlu Doğum Haftası nedeniyle mevlit programı düzenledi. Diyarbakırlı kanat önderi Abdulvasi Yaz’ın konuşmacı olarak davet edildiği programa 700 aile katıldı. Ailelere yemek...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 17:07
Kimse Yok mu Derneği Diyarbakır Şubesi, yoksul ailelere yönelik Kutlu Doğum Haftası nedeniyle mevlit programı düzenledi. Diyarbakırlı kanat önderi Abdulvasi Yaz’ın konuşmacı olarak davet edildiği programa 700 aile katıldı. Ailelere yemek ikram edilirken, Kur’an-Kerim hediye edildi.

Kimse Yok mu Derneği Diyarbakır Şubesi, yardımına koştuğu aileleri mevlit programında bir araya getirdi. Demirok Düğün Salonu’nda düzenlenen program Neyzen Zülküf Güneş ve viyolonsel sanatçısı Veysel Sulukaya’nın ilahilerden oluşan müzik dinletisiyle başladı. Daha sonra Kürtçe mevlit okundu. Program Diyarbakırlı kanaat önderi Abdulvasi Yaz’ın Kürtçe konuşmasıyla devam etti. Yaz, Hz. Muhammed(S.A.V)’in hayatını anlattı. Yas, sadece kutlu doğum haftasında sürekli salavat getirilmesi gerektiğini anlattı. Yaz, İslam dininde çocuk yetiştirmenin ve eğitimin önemini dile getirdi. Birlik ve beraberliğin önemine değinen Yaz, İslam dinin barış ve kardeşlik dini olduğunu kaydetti. Programın sonunda EHİDER Okuma Salonu öğrencilerinden oluşan ilahi grubu sahne aldı.

Kimse Yok mu Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Ahmet Dabanoğlu, yardım ettikleri ailelerin kutlu doğumda 13 milyon salavat getirdiğini ve burada duasını eda ettiklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.