Dolar 32,7808
%0.04
Euro 35,0840
%-0.02
Altın 2.449,480
%-0.35
Bist-100 10.471,00
%0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasının temeli atıldı

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü hizmet binasının temeli atıldı

Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nün hizmet ve laboratuvar binasının temeli atıldı.Temel atma törenine Vali Ahmet Pek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Jandarma...

  • Ege Postası
  • 18.04.2013 - 15:56
Iğdır Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nün hizmet ve laboratuvar binasının temeli atıldı.

Temel atma törenine Vali Ahmet Pek, Çevre ve Şehircilik Bakanı Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Emniyet Müdürü İbrahim Karadağ, Jandarma Komutanı Albay Erdem Yılmaz, Müftü Cüneyt Kulaz ve diğer yetkililer katıldı. Vali Pek, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nün güzel bir binaya ihtiyaç duyduğunu, yapılacak binanın ihtiyaca cevap verecek niteliğe sahip olduğunu söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a yapılacak binadan dolayı teşekkür eden Pek, ''Bu hizmetten dolayı Iğdır halkı olarak çok mutlu olduk. Bu bina bizim için gerekliydi, çünkü 20 yıllık bir il olarak her şeyimiz yavaş yavaş oluşuyor. Vilayet binamız bütün kurumların yer bulamayıp, hizmet veren bir kurum haline gelmiş. Boş bulduğumuz her koridoru hemen dizayn edip kendimize oda etmişiz. Başka çaremiz olmadığı için, bunu yapmak zorunda kalıyoruz. Ama artık kurumlar büyüyor. Bu nedenle de kendilerine özgü yer edinme gereği duyuyorlar. Yavaş yavaş kurumlarımızı valilik binasından kaydırmaya başlayacağız. Bu bizim için başlangıç oldu. İlimize fayda sağlayacak bir çalışma oldu.'' şeklinde konuştu.

Çevre ve Şehircilik Müdürü Banu Aslan Can ise yapılacak bina sayesinde daha kaliteli bir hizmet sunacaklarını ifade ederek, binanın bir an önce bitirilmesi konusunda çalışma yapacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından kurban kesilerek hizmet binası ve laboratuvarın temeli atıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.