Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Güney’den 'Seyrek' uyarısı

CHP’li Güney’den 'Seyrek' uyarısı

Menemen Belediyesi, Seyrek’te konut imarlı 78 parsel için önümüzdeki hafta ihaleye çıkacak. CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, ‘’ Menemen’in geleceği parselleri satarak borç ödeyeceklerini söyleyenler satarak borç ödenmeyeceğini bilmiyorlar mı? Satışa ortak olanlar unutmasınlar ki satan kaybeder!’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 07.01.2023 - 11:48

EGEPOSTASI- Menemen Belediyesi Seyrek’te konut imarlı 78 parsel için ihaleye çıkacak. 

Menemen Belediyesi ocak ayı meclis toplantısında, CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri 78 adet taşınmazın satış ihalelerinin iptali için önerge verdi. Önerge AK Parti, MHP ve Bağımsız üyeler tarafından reddedilerek gündeme alınmadı. 

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, mahkeme sürecinin tamamlanmadığına dikkat çekerek, ‘’ Satışa ortak olanlar unutmasınlar ki satan kaybeder!’’ dedi. 

CHP Menemen İlçe Başkanı Güney’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu şekilde;  

‘’ Menemen Belediyesi, Seyrek’te konut imarlı 78 parsel için ihaleye çıkacak. Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partili Meclis üyelerimizle verdiğimiz önerge ile Cumhur İttifakı ve Partisiz Meclis Üyelerine yaptıkları hatadan dönmeleri için bugün Meclis Toplantısında bir fırsat daha verdik. Ancak Cumhur ittifakı Meclis ve Partisiz Meclis üyeleri satışta ısrarı seçtiler. Henüz mahkeme süreci tamamlanmadan ve alandaki tarihi buluntular tam anlamıyla incelenip ortaya çıkarılmadan bu acele neden? Menemen’in geleceği parselleri satarak borç ödeyeceklerini söyleyenler satarak borç ödenmeyeceğini bilmiyorlar mı? Satışa ortak olanlar unutmasınlar ki satan kaybeder!’’ 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.