Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Güney'den o iddialara ilişkin ilk açıklama: İnsanlar şimdi belediyeye korkarak gidecek

CHP’li Güney'den o iddialara ilişkin ilk açıklama: İnsanlar şimdi belediyeye korkarak gidecek

CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın koruması ile bir vatandaş arasında belediye binasında arbede yaşandığı iddialarıyla ilgili Ege Postası'na konuştu. Güney, söz konusu iddialar için “Bir vatandaşın elinde bıçakla koruma polisinin üstüne yürüdüğü, polisin de vatandaşı ayağından vurduğu söyleniyor. Şimdi insanlar belediyeye korkarak gitmeye başlayacak başıma bir şey gelir mi diye. Belediyenin bir an önce bu tür olaylardan kurtulması lazım. Menemen’in şu anda en çok huzura ihtiyacı var. Belediye kavgaların, silahların konuştuğu yer değildir” yorumunu yaptı.

  • Ege Postası
  • 24.02.2022 - 21:22

ARDA AKDENİZ/EGEPOSTASI – Menemen Belediyesi’nde sular bir türlü durulmuyor. Geçtiğimiz günlerde belediye binasında Menemen Belediye Başkan Yardımcısı Yetkin Yıldız ile MHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük’ün kavga ettiği iddialarından sonra bir iddia daha ortaya atıldı.

Edinilen bilgilere göre belediyeye iş istemeye gelen bir vatandaşın bilinmeyen bir nedenden dolayı bıçakla Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan’ın korumasına saldırdığı, korumanın da vatandaşı silahla ayağından vurduğu öne sürüldü.

“BIÇAKLA POLİSİN ÜZERİNE YÜRÜDÜĞÜ SÖYLENİYOR”

Konuyla ilgili Ege Postası’na açıklamalarda bulunan CHP Menemen İlçe Başkanı Ömer Güney, olayı ilçe yönetim kurulu toplantısı sırasında duyduklarını belirterek, “Bir vatandaşın elinde bıçakla koruma polisinin üstüne yürüdüğü, polisin de vatandaşı ayağından vurduğu söyleniyor. Vatandaş zannedersem iş istemek için belediyeye gitmiş. Şu anda net bir bilgi olmamakla beraber bizde bu bilgi var” dedi.

"BELEDİYE SİLAHLARIN KONUŞTUĞU YER DEĞİLDİR"

Menemen Belediyesi’nde böyle bir olayın yaşanmasının üzüntü verici olduğunu belirten Güney, “Sonuçta belediyeler vatandaşlara hizmetlerin yapılacağı yerler. Şimdi insanlar belediyeye korkarak gitmeye başlayacak başıma bir şey gelir mi diye. Belediyenin bir an önce bu tür olaylardan nasıl yapacaklarsa kurtulması lazım. Belediye kavgaların, silahların konuştuğu yer değildir. Menemen’in en çok huzura ihtiyacı var şu anda. İnsanlar belediyeden hizmet bekliyor. Bu tarz olaylarla konuşulmasını kimse beklemiyor. Herkes bir an önce işine sarılsın, işini yapsın. Menemen’in isminin bu tarz olaylarla anılması hiç hoş değil” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.