Dolar 32,3243
%-0.11
Euro 34,8468
%0.16
Altın 2.389,650
%-0.3
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’den ‘Menderes’ buluşması

CHP İzmir’den ‘Menderes’ buluşması

CHP İzmir İl Başkanlığı, ilçelerde düzenlediği örgüt buluşmaları kapsamında bugün Menderes ilçe örgütüyle bir araya geldi. Yapılan toplantıda, olası bir erken seçime karşı örgüte “Hazır olun” mesajı verildi.

  • Ege Postası
  • 24.02.2022 - 14:52

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı, ilçelerde düzenlediği örgüt buluşmalarına devam ediyor.

Heyetin bugünkü durağı ise Menderes oldu.

Mendere’te gerçekleştirilen örgüt buluşmasına İl Başkanlığını temsilen İl Başkan Yardımcıları Çetin Özdemir, Özkan Tice, Köksal Yıldırım, İsfahan Naki ve İpekonbaşı katıldı.

Buluşmaya il başkanlığı heyetinin yanı sıra; Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayar, Menderes İlçe Başkanı Ahmet İşler, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları da katıldı.

Örgüt buluşması kapsamında yapılan toplantıda, partinin ilçedeki mevcut durumu masaya yatırılırken ilçe örgütünün çalışmaları görüşüldü. Toplantıda ayrıca, belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi alındı.

Olası erken seçime yönelik çalışmalar hakkında bilgilendirmenin de yapıldığı toplantıda, örgüte “Hazır olun” mesajı verildi.

“UYUM İÇİNDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan Başakn Kayalar, şu ifadeleri kullandı; “İl Başkan Yardımcılarımız Sayın Çetin Özdemir, Sayın İpek Onbaşıoğlu, Sayın İsfahan Naki, Sayın Köksal Yıldırım, Sayın Özkan Tice, İlçe Başkanımız Sayın Ahmet İşler, Meclis üyelerimiz, İlçe yönetimimiz ve örgütümüzle bir araya geldik. İlçemizde yaptığımız hizmetler hakkında istişarelerde bulunurken, iktidar yolunda yerel yönetimler olarak gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Birlik ve beraberlik anlayışıyla örgütümüzle uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.