Dolar 32,3387
%-0.06
Euro 34,8468
%0.16
Altın 2.392,960
%-0.16
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya'dan CHP'li Bakan'a bir 'Karaburun' çıkışı daha: Siz de mi vicdanınızı körelttiniz?

AK Partili Kaya'dan CHP'li Bakan'a bir 'Karaburun' çıkışı daha: Siz de mi vicdanınızı körelttiniz?

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan'ın TOKİ tarafından Karaburun'a yapılacak olan sosyal konut projesiyle ilgili kendisine yönelik sözlerine yanıt verdi. Milyonlarca insanın TOKİ projeleriyle ev sahibi olduğunun altını çizen Kaya, Bakan'a "Siz de mi koltuk sevdalısı Karabağlar ve Karaburun Belediye Başkanları gibi vicdanınızı körelttiniz? Dar gelirlinin ev sahibi olmasına neden karşısınız?" diye sordu. Kaya ayrıca Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan hakkında ortaya atılan iddialara ilişkin sorduğu sorulara yanıt alamadığını belirterek, aynı soruları Bakan'a tekrar sordu.

  • Ege Postası
  • 24.02.2022 - 15:09

EGEPOSTASI – AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ile CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan arasında Karaburun üzerinden başlayan karşılıklı atışma devam ediyor. 

Kaya, Bakan’ın Karaburun’daki TOKİ sosyal konut projesi ile Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan hakkında öne sürülen iddialara ilişkin kendisine yönelik yaptığı yazılı açıklamaya sosyal medya üzerinden yanıt verdi.

Kaya’nın ifadeleri şu şekilde:

"SORULARIMIZIN CEVAPLARINI BULAMADIK"

"CHP İzmir Milletvekili Sn. Murat Bakan'a iki gün önce bazı sorular yönelttik. Kendisi bugün açıklama yapmış. Sorularımızın cevaplarını açıklamasının satır aralarında aradık ama bulamadık. Sanırım sorduğumuz soruları unutmuş. Hatırlatmak amacıyla tekrardan gönderiyoruz.

1-Belediye şirketine kendisini müdür olarak atayıp ballı bir ikinci maaş bağlayan kimdi? 

2-Kızını belediyeye işe alıp fazladan haksız mesai ile maaşını şişiren kimdi? 

3-Erkek kardeşinin oğlu, henüz üniversite öğrencisi olan bir kişiyi tesis müdürü yapan kimdi? 

4-Halasının kızını halkla ilişkiler müdürü ve eşinin akrabasını muhasebe müdürü yapan kimdi? 

5-Zimmetten ve irtikaptan dolayı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından belediyeye yönetici olarak atadığı akrabaları hakkında kovuşturma başlatılan belediyenin başkanı kim? 

6-Görevi kötüye kullanma, kamu görevlisinin resmi belgede sahteciliği suçlamalarıyla Cumhuriyet Savcılığı tarafından hakkında Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan belediye başkanı kim?

"DAR GELİRLİNİN EV SAHİBİ OLMASINA NEDEN KARŞISINIZ?"

TOKİ, sosyal konut üretiminde dünya lideridir. Milyonlarca insanımız, TOKİ projeleriyle ev sahibi oldu. Sn.Murat Bakan, siz de mi koltuk sevdalısı Karabağlar ve Karaburun Belediye Başkanları gibi vicdanınızı körelttiniz? Dar gelirlinin ev sahibi olmasına neden karşısınız?"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.