Dolar 32,3804
%0.07
Euro 34,7767
%-0.04
Altın 2.397,140
%0.01
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de üçüncü zirve ilçe belediye başkanlarıyla: Detaylar belli oldu

CHP İzmir'de üçüncü zirve ilçe belediye başkanlarıyla: Detaylar belli oldu

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, ilçe belediye başkanlarıyla İzmir Marina'da bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddesi ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı Buca Metrosu temel atma töreni oldu.

  • Ege Postası
  • 09.02.2022 - 12:14

EGEPOSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 14 Şubat Pazartesi günü günü Buca Metrosu'nun temel atma törenine katılmak için gerçekleştireceği İzmir ziyareti öncesi CHP İzmir İl Örgütü'nde hareketli saatler yaşanıyor.

Dün CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP ilçe başkanları ile İzmir Marina'da bir araya gelmişti. Ardından İl Başkanı Yücel ve CHP İzmir milletvekilleriyle il binasında bir koordinasyon toplantısı gerçekleştirmişti.

Bugün ise Yücel ve Soyer, ilçe belediye başkanlarıyla sabah saatlerinde bir araya geldi. İzmir Marina'da bulunan Nefes Restoran'da gerçekleşen toplantının ana gündem maddesinde Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı Buca Metrosu temel atma töreni yer aldı.

Zirvede Yücel'in dün ilçe başkanlarıyla yapılan toplantıda İl Sekreteri Fulya Alçay başkanlığında kurulan ve 4 ilçe başkanlarından oluşan Miting Komitesi'yle ilgili bilgi verdiği öğrenildi.

Soyer'in ise Buca Metrosu temel atma töreninin çok önemli bir gün olduğunun altını çizerek, dünkü toplantıda dile getirdiği organizasyona 15-20 bin kişinin katılması yönündeki isteğini bir kez daha vurguladığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.