Dolar 32,5248
%0.27
Euro 34,9597
%0.63
Altın 2.434,280
%-0.18
Bist-100 9.916,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de il yöneticilerinden flaş hamle!

CHP İzmir'de il yöneticilerinden flaş hamle!

Dün akşam gerçekleştirilen CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında il yöneticilerinden flaş bir hamle geldi. Toplantıda İl Başkanı Deniz Yücel'in istifa etmesi halinde yerine il başkanı olarak 20'den fazla il yöneticisinin Çağdaş Kaya'yı önerdikleri ileri sürüldü.

  • Ege Postası
  • 23.12.2022 - 10:11

EGEPOSTASI-  CHP İzmir İl Örgütünde, 26 Aralık Pazartesi istifa edecek olan Deniz Yücel’in yerine kimin il başkanı olacağı tartışmaları sürüyor. 

Ekipler kendi adaylarının il başkanı olması için çalışmalarını sürdürürken, henüz net bir isim üzerinde uzlaşamadılar.

Öte yandan dün akşam gerçekleştirilen İl Yönetim Kurulu toplantısında il yöneticilerinden flaş bir hamle geldiği öğrenildi.

20'den fazla il yöneticisinin Deniz Yücel'in istifası halinde, Çağdaş Kaya'yı önererek Kaya lehine imza verdikleri ileri sürüldü.

Bu gelişme üzerine bugün Ankara'ya gidecek olan İl Başkanı Deniz Yücel'in Genel Merkez'de gerçekleştirilecek görüşmede Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'ya "İl yöneticileri böyle bir irade ortaya koymuşlar. Yok saymayın" diyeceği öne sürüldü.

Diğer yandan Tunç Soyer ve Büyükşehir kanadı, Tuncay Özkan ekibi ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur cephesinin ise henüz net bir isim üzerinde uzlaşamadıkları belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde ekiplerin bir araya geldikleri ve masada önerdikleri isimler üzerinde anlaşamadıkları gelen bilgiler arasında.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.