Dolar 32,3811
%0
Euro 34,5816
%-0.02
Altın 2.386,260
%0.25
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Coşkuner’le ilgili listeyi dolaşıma soktuğu iddia edilmişti: Yavaşoğlu dosyası il başkanlığında

Coşkuner’le ilgili listeyi dolaşıma soktuğu iddia edilmişti: Yavaşoğlu dosyası il başkanlığında

Geçtiğimiz haftalarda CHP İzmir 2. Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner’in akrabalarının CHP’li belediyelerde çalıştığı iddiaları gündeme gelmiş ve bir liste dolaşıma sokulmuştu. Listeyi, Karşıyaka Belediyesi eski Meclis Üyesi ve CHP’den Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı olan Serdar Yavaşoğlu tarafından dolaşıma soktuğu iddia edilirken Coşkuner, ilçe başkanlığına Yavaşoğlu hakkında disiplin sürecinin başlatılması için dilekçe vermişti. Öte yandan; Yavaşoğlu dosyasının bugün gerçekleştirilen il yönetim kurulu toplantısında gündeme geldiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 22.12.2022 - 17:41

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz haftalarda CHP İzmir 2. Bölge Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sedrettin Coşkuner’in akrabalarının CHP’li belediyelerde çalıştığı iddiaları bugün gerçekleştirilen CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında gündeme geldi.

Geçtiğimiz hafta Coşkuner'in aralarında kızı ve oğlunun da bulunduğu 25 kişiyi CHP'li belediyelerde işe aldırdığı iddiaları gündeme gelmiş ve bir liste dolaşıma sokulmuştu.

Listenin Karşıyaka Belediyesi eski Meclis Üyesi ve CHP’den Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı olan Serdar Yavaşoğlu tarafından sosyal medya ve WhatsApp gruplarında dolaşıma sokulduğu iddia edilirken, Yavaşoğlu’nun cep telefonundan paylaştığı görüntüler elden ele dolaşmıştı.

'YAVAŞOĞLU' HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATILDI 

Yavaşoğlu hakkında hazırlanan disiplin dosyası İl Başkanlığına teslim edildi. Yönetim toplantısında gündeme gelen 'Yavaşoğlu' dosyası için iki kişilik komisyon kuruldu.  

Edinilen bilgiye göre; il yönetimi, konunun araştırılması için kurulan komisyon, iddialara ilişkin Yavaşoğlu’nu ifadeye çağıracak ve disiplin süreci başlatılacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.