Dolar 32,2835
%-0.17
Euro 34,7339
%-0.22
Altın 2.380,920
%-0.53
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de başkan Serter açıkladı: 2014’te ihanetle suçlananlara dönüş yolu açık mı'

CHP İzmir’de başkan Serter açıkladı: 2014’te ihanetle suçlananlara dönüş yolu açık mı'

Yerel seçimlerde CHP’den ayrılıp partiye rakip olan isimlerin büyük çoğunluğu Ege Postası aracılığıyla 7 Haziran yolunda “CHP’ye tam destek” dedi. Parti içinde ihanetle suçlanan isimlerin CHP’ye destek mesajları vermesi, “dönüş yolu açık mı” sorusunu beraberinde getirdi. Eski CHP’lilere partinin kapısının açık olup olmadığıyla ilgili İl Başkanı Bedri Serter’den önemli bir açıklama geldi. Başkan Serter açıkladı: O isimlere

  • Ege Postası
  • 15.05.2015 - 09:04
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de yerel seçimlerde  adaylar açıklandıktan sonra partiden koparak DSP’den veya bağımsız olarak belediye başkan adayı olan eski CHP'lilerin büyük kısmı, genel seçim sürecinde CHP için çalıştıklarını Ege Postası aracılığıyla açıklamışlardı.

"Yerel seçimde ihanetle suçlandılar, CHP için çalışıyorlar"HABER İÇİN TIKLAYIN

"Serter iddialı konuştu: Golü 90'a takacağız!"HABER İÇİN TIKLAYIN

“TAM DESTEK” DEDİLER
Yerel seçimde DSP'den aday gösterilen, CHP Foça İlçe Eski Başkanı Osman Mert, CHP’ye üye olmak için yeniden başvurdu. Güzelbahçe’nin sembol isimlerinden Ertan Avkıran DSP’den istifa ederek CHP için alan çalışmalarına başladığını açıkladı.  Menderes’te CHP’den ayrılarak bağımsız aday olan eski belediye başkanı Ergun Özgün, “Desteğim CHP’ye” dedi. Balçova’da yıllarca CHP’de siyaset yapan Semra Aksakal, DSP ile bir bağının kalmadığını söyledi, genel seçimler sürecinde CHP için çalıştığını ifade etti. DSP'nin Dikili adayı, Dikili Belediyesi Eski Başkanvekili Yusuf Altıparmak "Zorunluluktan ayrıldık. Şimdi CHP için mücadele ediyorum" dedi. Buca’da seçimlere DSP'nin adayı olarak giren Öner Osmanoğulları ise CHP Genel Merkezi’nde propaganda biriminde görev almaya başladığını ifade etti.
 
DÖNÜŞ YOLU AÇIK MI'
Aday gösterilmedikleri için CHP’den ayrılıp 8 ilçenin kaybedilmesinde etkili oldukları gerekçesiyle parti içinde ihanetle suçlanan isimlerin CHP’ye destek mesajları vermesi, “dönüş yolu açık mı” sorusunu beraberinde getirdi. Yerel seçimde partiden ayrılan eski CHP’lilere partinin kapısının açık olup olmadığı ile ilgili İl Başkanı Bedri Serter, şunları söyledi;

“Bazı  arkadaşlarımızdan CHP’ye dönüş mesajları alıyoruz. Adım atanda var. Kimisi alanda çalışıyor görüyor, duyuyoruz.  Seçime az bir vakit kaldı. Onlardan genel merkezin ve il başkanlığımızın isteği seçimlerde güzel bir şekilde hep beraber çalışmak.  Seçimler bittikten sonra gereken ve yakışan arkadaşlarımız için irtibatımız olacak. Gereken neyse yapmaya çalışacağım. Seçim sürecindeki yaklaşımları çok önemli. Ne yapıyorlar izliyoruz. Sosyal medya üzerinden Genel Başkanımızı hedef alan, partimize kötü söz söyleyen isimlere dönüş tamamen kapalı, bu isimlerle irtibatımız yok. O türlü davranmayan arkadaşların bize sağlayacakları faydayı dikkate alacağız. Hatalar olabiliyor. Hata yapan arkadaşlarımız oldu. Bu süreçte kendilerini göstermelerini bekliyoruz."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.