Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti adayı Nasır: İstikrar sürecek

AK Parti adayı Nasır: İstikrar sürecek

Necip Nasır: İstikrar, Seçimden Sonra da Sürecek

  • Ege Postası
  • 14.05.2015 - 14:46
AK Parti İzmir 25'inci Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, esnaf ziyaretlerinde girdiği her dükkanda esnaf için önemli olan hasılatı sordu, seçimlerden sonra hasılatların yükseleceğini söyledi.

Karabağlar ve Gaziemir’de ziyaretlerine devam eden Necip Nasır, esnaf tarafından sevgiyle karşılanıyor.

Girdiği her dükkanda ‘Hasılat nasıl’ diye soran Nasır'ın mutluluğu, aldığı cevaplarla artıyor. Esnaf için hasılatın önemli olduğunu aktaran Necip Nasır, “Esnafımız para kazanmak zorunda. Nitekim girdiğimiz her esnafın da yüzü gülüyor ve dua ediyor. Demek ki esnafımız için doğru şeyler yapmışız, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

7 Haziran genel seçimlerine bağlı olarak ortamda durgunluğun olduğunu gözlemlediğini kaydeden Nasır, seçimlerden sonra istikrarın devam etmesiyle esnaf için hasılatın da yükseleceğini kaydetti.

Esnafın, ülke için can suyu olduğunu dile getiren Nasır, şunları söyledi: “Esnafımız KOBİ’lerimiz olmasa ekonominin çarkları da dönmez. Bizim onların önünü açmamız gerekiyor. Böylelikle Türkiye’nin büyüme hedeflerine doğru ve emin adımlarla ilerlemiş oluruz. İhracatın artmasında ve işsizliğin azalmasında esnafımız olmazsa olmazımızdır. Bizim yapmamız gereken, esnafın önündeki engelleri kaldırıp, son sürat çalışmalarını sağlamaktır. Genel seçimlerden sonra istikrarın devam etmesiyle birlikte esnaf için güzel günler devam edecektir”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.