Dolar 32,2342
%-0.32
Euro 34,7513
%-0.17
Altın 2.397,490
%0.17
Bist-100 10.277,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aslanoğlu’ndan Sürekli’ye yanıt: Yönetemediniz

Aslanoğlu’ndan Sürekli’ye yanıt: Yönetemediniz

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “binalar değil sistem çürümüş” sözüne sosyal medya hesabından tepki göstermişti. Sürekli’ye yanıt CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’ndan geldi. Aslanoğlu açıklamasında, ‘’ Halkımızın yanında olun. Dertlerini çözün. Çözmediniz. Yönetemediniz’’ dedi.

  • Ege Postası
  • 13.02.2023 - 09:53
  • Güncelleme: 13.02.2023 - 09:53

EGEPOSTASI- Kahramanmaraş merkezi meydana gelen depremde binlerce insan enkaz altında hayatını kaybetmişti. Büyük afet sonrası AK Parti ve CHP arasında hizmet tartışmaları hızla devam ediyor.

SOYER:SİSTEM ÇÜRÜMÜŞ

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Hatay’da  Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında yaptığı açıklamada hükümeti hedef alarak, ‘’sadece binalar değil sistem çürümüş’’ ifadelerini kullanmıştı.

SÜREKLİ: DOĞAL AFET İSTİSMARCILIĞI

Soyer’in açıklamalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’ CHP’nin her zamankinden daha vahim hale gelen kaos yaratan tutumu, bu deprem felaketiyle ayyuka çıktı. Biz birlik beraberlik ile bu süreci atlatalım derken, onlar doğal afet istismarcılığı yaparak siyaset yapıyorlar, yazıklar olsun… Yine de tekrar edelim; gün o gün değil!" ifadelerini kullanmıştı.

ASLANOĞLU : YÖNETEMEDİNİZ

Sürekli’ye yanıt CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’ndan geldi. Aslanoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, ‘’Kendinizi devletin yerine koymayı bırakın. Siz devlet değil hükümetsiniz. Ve herkes görüyor hükmedemiyorsunuz. AKP yönetemiyor. Siz yönetemiyorsunuz diye halkımızı yalnız mı bırakalım? Bugüne kadar olduğu gibi halkımızın her derdinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Size de çok kez söyledik. Yine de tekrar edelim. Halkımızın yanında olun. Dertlerini çözün. Çözmediniz. Yönetemediniz’’ dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.