Dolar 32,5521
%0.12
Euro 34,8941
%0.66
Altın 2.434,790
%0.08
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
16 engellinin daha yüzü güldü, hayatı kolaylaştı

16 engellinin daha yüzü güldü, hayatı kolaylaştı

Karabağlar Belediyesi, İzmir Kent Federasyonu ve Karaoğlu Yapı’nın işbirliğiyle, 16 engellinin daha hayatını kolaylaştırdı, yüzünü güldürdü.

  • Ege Postası
  • 23.08.2013 - 14:55
İZMİR- Karabağlar Belediyesi’nin, bedensel engellilerin doğru ölçülerde tekerlekli sandalyeye sahip olmaları için iki yıl önce başlattığı kampanya, hayırseverlerin de desteğiyle giderek büyüyor. Karabağlar Belediyesi, Karaoğlu Yapı’nın desteği ile alınan tekerlekli sandayeleri, İZKEF’e (İzmir Kent Federasyonu) başvuru yapan 16 bedensel engelliye teslim etti. Çalıkuşu Nikah Salonu’nda, engelliler vücut ölçülerine uygun tekerlekli sandalyelerini teslim aldı. 
Törene, Karabağlar Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi Marangoz, başkan yardımcıları, 22. dönem İzmir milletvekili Enver Öktem, Karabağlar Belediyesi Başkan Danışmanı ve meclis üyeleri, Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli, İZKEF Genel Başkanı Turgay Yokuş, Karaoğlu Yapı Yetkilisi Zeki Karaoğlu, engelliler ve ailelerinin katıldı. Kampanyanın her geçen gün büyüdüğünü belirten Marangoz, “Düzenlediğimiz kampanyalarla çok sayıda engelliye ulaşıyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için sivil toplum örgütleri ve hayırseverlerle işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Engellilerle ilgili toplumsal bilincin oluşmasına da katkı sağlayan bu kampanyalarımız devam edecek. Daha çok engelli vatandaşımızın yüzlerini güldüreceğiz” dedi.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.