Dolar 32,2081
%-0.21
Euro 35,0518
%-0.09
Altın 2.495,490
%1.19
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Törende 3 isme özel sürpriz videolu gösterim yapılacak

Törende 3 isme özel sürpriz videolu gösterim yapılacak

AK Parti’nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı yarınki törende Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için hazırlanan özel videoların gösterimi  yapılacak. AK Parti’nin önceki yerel seçimlerdeki İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterdiği, mevcut Meclis Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım için hazırlanan özel bir veda klibi de yayınlanacak.

  • Ege Postası
  • 04.01.2019 - 19:38

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Halkapınar’da partisinin ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin adaylarının yanı sıra Cumhur İttifakı kapsamında işbirliğine gidilen MHP’ye bırakılan ilçelerin adaylarını da açıklaması bekleniyor.

Halkapınar Spor Salonu’nda öğleden sonra saat 14.00’te başlaması beklenen tören için tüm hazırlıklar tamamlanırken, törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci ve İstanbul adayı olarak gösterilen TBMM Meclis Başkanı ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’a yönelik sürpriz videolar hazırlandı.

YILDIRIM’A ÖZEL VEDA KLİBİ

Son yerel seçimlerde AK Parti’nin İzmir Büyükşehir Adayı olarak gösterilen Binali Yıldırım için hazırlanan veda klibinde, Yıldırım’ın adaylık süreçlerinde İzmir’de yaptığı çalışmalar ile ilgili görüntülerin ve parçaların yer aldığı belirtildi.

CUMHURBAŞKANI VE ZEYBEKCİ İÇİN DE VİDEO KLİP HAZIRLANDI

AK Parti’nin adaylarının açıklanacağı törende Binali Yıldırım’ın yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci için de video klipler hazırlandığı öğrenildi. Klipler tören sırasında yayınlanacak.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.