Dolar 32,3999
%-0.12
Euro 34,8069
%0.19
Altın 2.441,510
%0.12
Bist-100 10.083,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Demirsoy'dan iddialı Gaziemir mesajları

CHP'li Demirsoy'dan iddialı Gaziemir mesajları

CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, kenti ortak akılla, vatandaşlarla istişare ederek yöneteceğini belirterek, 18 saat çalışacağını, herkesin başkanı olacağını söyledi. "Noter onaylı 41 projem var" diyen Demirsoy, "Gönül almak, gönül köprüsü kurmak daha önemli" mesajını verdi. CHP'li Demirsoy'dan iddialı Gaziemir mesajları

  • Ege Postası
  • 04.01.2019 - 15:54

HAZIRLAYAN: HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-Seçime Doğru programında TV35 Genel Koordinatörü Refik Pak’ın sorularını yanıtlayan CHP Gaziemir Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Demirsoy, Gaziemir’i ortak akılla yönetme sözü verdi.

Gaziemir’e dair 41 adet noter onaylı projesi olduğunu belirten Yüksel Demirsoy, herkesin belediye başkanı olmak istediğini söyledi.

41 PROJEMİ NOTERDEN ONAYLATTIM

Yüksel Demirsoy, “41 projemi noterden onaylattım. Noter onaylı projelerimiz var. Proje dendiğinde öncelik insan olmalı diyorum. Her belediye başkanı yollar, parklar, kanallar yapar, çöp toplar. Ancak gönül almak, gönül köprüleri kurmak daha önemli. İnsanlara dokunan, kimsesizlerin kimsesi olan, her kesimin belediye başkanı olan bir Yüksel Demirsoy olmak istiyorum” diye konuştu.

İS BIRAKAN DEĞİL İZ BIRAKAN BAŞKANLIK YAPACAĞIZ

Demirsoy, nasıl bir yönetim anlayışı sergileyeceğini şöyle anlattı: “Ortak akılla projelerimizi vatandaşlara da danışacağız. İs bırakan değil iz bırakan bir belediye başkanlığı yapacağız. Çalışacağız. Sabah 6, 22 arasında 18 saat çalışacağım. Güler yüzlü olacağız. Gönlümüzden de güleceğiz. Samimi olacağız. Aranan değil arayan, ulaşılamayan değil yanı başınızda olan başkan olacağım. Bunun garantisi 30 yıllık siyasi geçmişim. Bugüne kadar beni arayıp da ulaşamayan olmadı. İlçe başkanlığım döneminde de böyle oldu. Hiçbir zaman koltuktan güç alan bir insan olmadım.”

EVET BENİM BİR BAŞARI ÖYKÜM VAR; 60 YIL SONRA GAZİEMİR’İ…

Demirsoy, ilçe başkanlığı döneminde örgütle birlikte çalışarak 60 yıl sonra Gaziemir’in CHP’ye geçmesinin altında imzası olduğunu vurgulayarak, “Evet benim bir başarı öyküm var. 60 yıl sonra Gaziemir’i örgütümle aldık. Hakkımın göz ardı edilmesine de müsaade etmeyeceğim. Yüksel Demirsoy, yaptıklarıyla yapacaklarım teminatımdır. Başkan adayı olacağıma inanıyorum. Projelerim hazır. Projelerimle Türkiye’ye ve İzmir’e örnek kent yaratacağız” ifadelerini kullandı.

CHP’DE OLMAYAN İL VEYA İLÇELERİ DE VERSİNLER, O İLÇELERİ DE DÖNÜŞTÜRMEYE ADAYIM

Demirsoy, kendisine Gaziemir ile birlikte CHP’de olmayan il ve ilçelerin de verilmesini, hatta bu konuda kendisine taahhütname imzalatılmasını önererek, “60 yıllık Gaziemir’de yaşanan zafer bir destandır. Bu zafere kimse gölge düşürmemeli. Hiç iktidar olamadığımız bir ili, ilçeyi Yüksel Demirsoy’a Gaziemir ile birlikte versinler, o illeri de ilçeleri de CHP’nin kazandığı il ve ilçelere dönüştürmeye adayım. Bana taahhütname imzalatsınlar. Gaziemir’i nasıl 60 yıl sonra kazandıysak, o ilçe ve ilin kazanılmasını da sağlayacağım, başaracağım” iddiasında bulundu.

PROGRAMIN SATIR BAŞLARI:

41 ADET NOTER ONAYLI PROJEM VAR

41 projemi noterden onaylattım. Noter onaylı projelerimiz var. Proje dendiğinde öncelik insan olmalı diyorum. Her belediye başkanı yollar, parklar, kanallar yapar, çöp toplar. Ancak gönül almak, gönül köprüleri kurmak daha önemli. İnsanlara dokunan, kimsesizlerin kimsesi olan, her kesimin belediye başkanı olan bir Yüksel Demirsoy olmak istiyorum.

MİLLİ BAYRAMLAR DOLU DOLU KUTLANACAK

İlk projem şu; 919 ilçede ve 81 ilde çelenk koyma ile kapatılıyor Cumhuriyet kutlamaları. Mevcut hükümet milli bayramları yok sayıyor. 29 Ekim bir hafta boyunca festival havasında dolu dolu kutlanacak. Atatürk’e, demokrasiye, özgürlüklere sahip çıkan bir Gaziemir olacak.

AKTEPE VE EMREZ GİBİ NOKTALARDA YENİ KENT YARATILACAK

Kentsel dönüşüm dediğiniz zaman Gaziemir merkezde böyle sorun olmamakla birlikte Aktepe, Emrez, Sarnıç bölgelerinde sorunlar var. Buralar gecekondu havasında mahallelerimiz. Aktepe Emrez’de 15 yıldır mevcut iktidarın da ötelemesi nedeniyle kentsel dönüşüm sorunu var. Tüm imar projeleri bitti, projeler onaylandı, vatandaşla uzlaşma noktasına gelindi. En büyük sorun, özellikle Aktepe’de yüzde 80’e varan hazine fazlası var. Milli Emlak buralar için yüksek para istiyor. Vatandaş emekli, işsiz, gariban, nasıl ödesin bu miktarları. Bu çözüldüğünde Aktepe ve Emrez’in sorunu çözülecek ve orada yeni bir kent doğacak.

KURŞUN FABRİKASININ YERİ TEMİZLENSİN, MİLLET BAHÇESİ OLSUN

İzmir’in Çernobili diye adlandırılan kapatılan kurşun geri dönüşüm fabrikası var. Burası Aktepe Emrez Mahallesi’nde 70 dönüm. Nükleer atıkla ilgili çok sayıda hastalık nüksediyor. TAEK Valiliğe yazdığı yazıyla burada nükleer atık olduğunu kabul etti. Geçmiş dönemlerde buranın Hyde Park olmasını istemiştim. Birileri de burayı rant alanı olarak görüyor, konut alanı olarak değerlendirilmesini istiyor. Hyde Park da olmasın. Burayı yeter ki temizlesinler, Millet Bahçesi olsun.

SARNIÇ’TA DEVLET DEVLETİĞİNİ YAPSIN VE PARA TALEP ETMEDEN..

Sarnıç halkının da 2B sorunu var. Her seçim öncesinde gündeme geliyor. İnsanlar buralara ev yapmış. Bugün birileri çıkmış buraları bizim, tapuları var diyor. Oy verin seçimden sonra tapularını verelim diyorlar. Bu konuyu siyaset üstü bırakalım. Rakamlar yüksek. Benim de evim var. Ben de dahil vatandaşlar ödeyemez. Rakamların makul değerlere çekilmesi çalışması var. Bu işi kimse siyaset malzemesi yapmasın. Sarnıç halkının huzurunu bozmaya kimsenin hakkı da haddi de yok. Devlet devletliğini yapmalı. 4 milyon Suriyeliye müsaade ediyoruz. Bedeli ödenmiş arsaların, evlerin tapularını devlet teslim etmeli. Devlet o zaman devlet olur. Üzerine bir de para talep edilmemeli.

DEPREM RİSKİNE ÖNLEM ALACAĞIZ

16 mahalleyle ortak akılla yöneteceğiz Gaziemir’i. Konuşarak, uzlaşarak bu kenti birlikte yöneteceğiz. Çok çalışacağız. Yüzü gülen, esnafı gülen kent olacak. Deprem timlerimiz olacak. Merkezi parkta deprem simülasyonu olacak. Depremin zararından en az etkilenen ilçe olma adına üzerimize düşenleri yerine getireceğiz.

GAZİEMİR’İ BİSİKLET YOLU AĞLARIYLA ÖRECEĞİZ

Gaziemir’i bisiklet yolu ağlarıyla öreceğiz. Bunu yaptığımızda kent içinde araç kullanımı azalacak. Kent içinde makam aracıyla dolaşmayacağım. Belediyeye yürüyerek gider gelirim. Avrupa’da bazı kentler var ki, bisiklet sayısı otomobil sayısından fazla. Kopenhag gibi. Gaziemir İzmir’in giriş kapısı. Trafik sorununda yeni alternatif yollar, otoparklar mutlaka olacak ama bisiklet yollarını çok önemsiyoruz. Ortak akılla projelerimizi vatandaşlara da danışacağız. İs bırakan değil iz bırakan bir belediye başkanlığı yapacağız. Çalışacağız. Sabah 6, 22 arasında 18 saat çalışacağım. Güleryüzlü olacağız. Gönlümüzden de güleceğiz. Samimi olacağız.

BANA GAZİEMİR İLE BİRLİKTE BİZDE OLMAYAN İL VE İLÇELERİ DE VERSİNLER….

60 yıllık Gaziemir’de yaşanan zafer bir destandır. Bu zafere kimse gölge düşürmemeli. Hiç iktidar olamadığımız bir ili, ilçeyi Yüksel Demirsoy’a Gaziemir ile birlikte versinler, o illeri de ilçeleri de CHP’nin kazandığı il ve ilçelere dönüştürmeye adayım. Bana taahhütname imzalatsınlar. Gaziemir’i nasıl 60 yıl sonra kazandıysak, o ilçe ve ilin kazanılmasını da sağlayacağım, başaracağım.

İLK YAPACAĞIM İCRAATLARDAN BİRİ DE KIZ ÖĞRENCİ YURDU YAPMAK

İnanırsanız, iddianız ve hayalleriniz olursa başarırsınız. Belediye başkanlığı bir iddia işidir. Yurt yapmak da önemli. Bu devlet öğrencisine yurt bulamadığı için bu ülkede cemaatler, FETÖ terör örgütü yapısı oluştu. Bu iktidar istese 6 ayda yurt sorununu çözer aslında. Gaziemir’de yerimiz var. Özellikle kız öğrenci yurdunu önemsiyorum. İlk yapacağım icraatlardan biri de bu olacak. İmkanlarımız dahilinde eğitimi yediden yetmişe destekleyeceğiz. Ulaşılabilir engelsiz bir kenti de yaratacağız. Engelli vatandaşlarımızın evde bakım hizmeti olmalı ama onları eve hapsedemezsiniz. Engelsiz yaşam merkezlerinde engelli vatandaşlarımızın rehabilitasyonu ve etkinliklerini yapabilecekler. Aileler de burada psikolojik destek eğitimi alacak.

GEZİCİ ÇÖZÜM EKİPLERİMİZ VATANDAŞLARIN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEK

Gezici çözüm ekiplerimiz olacak. Yaşlı, ihtiyaçlı vatandaşlara yardım edilecek. Kurumlarda işi olduğunda bu ekiplerimiz bu vatandaşlarımıza rehberlik edecek. Onlar kendi imkanlarıyla yapamıyorlarsa o vatandaşı evinden alıp sorununu çözeceğiz. Zor bir iş değil. İnsanlarla gönül köprüsünü böyle kurarsınız.

WHATS APP HATTI KURACAĞIZ, İŞARET DİLİ BİLEN ARKADAŞLARIMIZ İŞİTME ENGELLİLERE DE ULAŞACAK

Whats app hattı kuracağız. İşitme engellilerle de konuşabilen, işaret dilini bilen arkadaşlarımız olacak, onların sorunlarını çözmeye de yardımcı olacağız. Sorun varsa, çözümü de var. Vefanın başkenti de Gaziemir olacak. Vefa denince akla Yüksel Demirsoy ve Gaziemir Belediyesi olacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.