Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağ, mahalle sakinleriyle buluşuyor

Karabağ, mahalle sakinleriyle buluşuyor

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ilçedeki mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, sorunları birinci ağızdan tek tek dinleyip, çözüm önerileri sunuyor. Toplantılarda yoğun sevgi gösterileriyle karşılaşan başkan Karabağ, vatandaşlardan da büyük destek görüyor.

  • Ege Postası
  • 19.12.2013 - 11:23
İZMİR- Bayraklı'nın her köşesini gezerek, yapılan yatırımları, küçük büyük tüm çalışmaları yerinde inceleyerek, her daim vatandaşın içinde olan Başkan Hasan Karabağ, düzenlenen mahalle toplantıları ile Bayraklıda yaşayan vatandaşlarla bir araya geliyor.

23 mahallesi bulunan ilçede hemen hemen her gün bir mahallenin sakinleriyle görüşen başkan Karabağ, ilçeye yapılan yatırımlar ve çalışmalardan dolayı övgü dolu sözler alıyor. Her mahalleye yapılan yatırımları tek tek anlatarak, vatandaşların yüreğine su serpen, ilçenin her karesindeki sorunu ve çözümü vatandaşlara anlatan Karabağ, mahalle sakinlerinin beğenisini kazanıyor. Yeni dönemde de Karabağ'ı yeniden başkan görmek istediklerini belirten mahalleliler yaklaşık 5 yılda Bayraklı'nın her sokak ve caddesinin daha modern ve çağdaş görünüm kazandığına dikkat çekiyor. Bayraklı'da yaşamanın artık bir ayrıcalık olduğunu belirten, mahalleliler temizlik işlerinden, parklara, spor tesislerinden, kültür sanat faaliyetlerine, asfalt, kilit parke ve yol çalışmalarından eğitime kadar her alanda belediyeyi her zaman yanlarında görmekten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ediyor.



"Her zaman yanınızdayım"

Katıldığı buluşmalarda göreve geldiğinden bu yana mahallelerde yaptığı çalışmaların yanı sıra ilçenin genelinde yapılan yatırımları da anlatan başkan Hasan Karabağ, " Belediye sizin. Bizim görevimiz belediyenin tüm olanaklarını vatandaşların daha rahat ve kolay hizmet alabilmesi için sağlıklı hale getirerek, yaşanabilir bir ilçe yaratmak. Bu anlamda Bayraklıdaki 50 yıllık geri kalmışlığı bir anda çözmenin kolay olmadığını bilerek kolları sıvadık ve her mahallemizdeki en temel sorunlardan çözümlere başladık. Büyük ölçüde de yaptığımız yatırımlar ve çalışmalarla, çok uzun yıllardır belediyesi olan ilçelerle yarışabilir duruma geldik hatta temizlikte İzmir'in en temiz ilçesi olarak Türkiye'de de örnek bir belediye olduk. Gerçekleştirdiğimiz sosyal, kültürel faaliyetlerde öncü olduk, olmaya da devam edeceğiz çünkü Bayraklı bunu hak ediyor, sizler bunu hak ediyorsunuz. Elimizden geldiğince belli başlı sorunları çözdük ve aynı kararlılıkla da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Eğitimden sağlığa, kültür sanattan spora, sosyal faaliyetlerden fen ve temizlik işlerine kadar yeni kurulmuş bir belediye olarak büyük titizlikle çalışıyoruz. İstihdam konusunda da bizim görevimiz olmamasına rağmen İŞKUR'un şubesi olarak 6 bine yakın gencimize iş bulduk. Belediyede çalışan çocuklarımız da yine Bayraklı'nın çocukları. Bugüne kadar kimseye ayrım yapmadan yaklaştık bundan sonra da böyle olacak. Sosyal demokrat anlayışımız gereği, biz çalışmalarımıza her zaman sizlerin yanında olarak devam edeceğiz. Her şey sizler için" diye kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.