Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Veteranlar hedef büyüttü

Veteranlar hedef büyüttü

İspanya’dan beş Avrupa Şampiyonluğu ile dönen veteran atletler, 2013 yılında iki önemli şampiyonaya daha hazırlık yapıyorlar. Veteranlar; Zagrep’te Avrupa, Brezilya’da ise dünya şampiyonluğu için mücadele edecekler.

  • Ege Postası
  • 13.04.2013 - 09:26
İZMİR - Konaklı veteranlar iki şampiyonaya birden hazırlanıyor. 6-8 Eylül tarihlerinde Zagrep’te yapılacak olan Balkan Şampiyonası ile 16-27 Ekim’de Brezilya’nın Porto Alegre kentinde düzenlenecek olan Vetaranlar Dünya Şampiyonası’na katılacak olan Veteranlar Konak Belediye Başkan Dr.Hakan Tartan’ı ziyaret ederek katkıları nedeniyle teşekkür etti.
Geçtiğimiz ay İspanya’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası’ndan beş altın, bir gümüş ve bir bronz madalya ile dönen Hikmet Kandeydi’nin Türkiye’nin yüz akı olduğunu vurgulayan Başkan Tartan, veteranlara desteklerini sürdüreceklerini söyledi. Yüzün üzerinde kazandığı madalyalar ile 81 yaşında rekorları altüst eden Hikmet Kandeydi, ağustos ayında Amerika’ya gitmeye hazırlanıyor.
Brezilya’da gerçekleştirilecek olan dünya şampiyonasına çok sıkı hazırlanması gerektiğini dile getiren Kandeydi, Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a dünya şampiyonluğu hediye edeceğini söyledi. Başkan Tartan, 2014 yılında İzmir’de gerçekleştirilecek olan Veteranlar Avrupa Şampiyonası’nın provası niteliğindeki 9. Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası'nda Hikmet Kandeydi’nin yedi madalya getirmesinin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Şimdi onları iki zorlu şampiyona bekliyor. Önce Zagrep’e gidecekler. Ama en önemlisi dünya şampiyonası. Hikmet Kandeydi ve arkadaşlarının dünya şampiyonasından da onlarca madalya ile döneceklerine inanıyorum. Bizim desteğimiz, bizim sevgimiz ve heyecanımız onların her zaman yanlarında olacak. Her yarışmada bunu hissedecekler. Desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz ”dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.