Dolar 32,2462
%0.21
Euro 34,9656
%0.35
Altın 2.426,900
%0.71
Bist-100 10.726,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Altınordu'nun Yeşilyurt Tesisi geniş çaplı tadilata girdi

Altınordu'nun Yeşilyurt Tesisi geniş çaplı tadilata girdi

ALTINORDU'nun Karafatma Dağı'ndan kopan kayalar nedeniyle 1,5 yıldır kullanılamaz durumda bulunan Yeşilyurt Tesisleri'ndeki geniş çaplı inşaat çalışmaları bugün yapılan temel atma töreni ile başladı.

  • Ege Postası
  • 11.04.2013 - 17:12
İZMİR - Yeşilyurt'taki İZVAK Altınordu Tesisleri'nde düzenlenen törene Altınordu Futbol Yatırımları A.Ş. Yönetim Kurulu, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanı Mustafa Bilen ve kırmızı-lacivertli camianın önde gelen isimleri katıldı.

Altınordu Futbol Akademisi'nden bir grup öğrencinin de hazır bulunduğu tören, İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Mustafa Bilen'in yaptığı açılış konuşmasından sonra söz alan İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi, tesisleri Altınordu'ya devretmek ile ilgili centilmelik anlaşması yaptıklarını, resmi prosedürün ise en kısa zamanda tamamlanacağını açıkladı. Yemişçi, tesislerde 1,5 yıldır çok önemli çalışmaların yapıldığının altını çizerek; "Burası Seyit Mehmet Özkan'ın çabalarıyla kısa sürede bir cennete dönüşecek. Kendisine, İzmir futbolu adına, çocuklara yaptığı hizmetler için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Genel Müdür Murat Dizdar ise, tesisin 7-14 yaş arası çocuklara hizmet edeceğini vurgulayarak, "İzmir'in en modern tesisinin inşaatını bugün itibarıyla başlıyoruz. 7-14 yaş grubu çocukların yararlanacağı tesisin, (İyi birey, iyi vandaş, iyi futbolcu) sloganımızın güçlenmesinde çok yararlı olacağına inanıyorum. Bu tesis için yaklaşık, 1,5 milyon liralık yatırım gerekiyor. İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi ile birlikte hem İzmir Büyükşehir Belediyesi, hem de Karabağlar Belediyesi'ne giderek destek isteyeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından önce kurban, sonra da açılış kurdelesi kesildi. Altınordu A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri Dr.Salih Mertan, İbrahim Görücüoğlu, Zafer Bilgetay, Murat Dizdar, İZVAK Başkanı Tuğrul Yemişçi ve Altınordu Derneği Başkanı Mustafa Bilen daha sonra temele ilk betonları kürekle attılar. Dr. Mertan burada yaptığı konuşmada, tesisi bugünlere getiren herkese teşekkür ederken; "Yıllar önce uçurum olan bir bölgede kısa süre sonra İzmir'in en modern sahaları yükselecek. Bu tesislerin yıllar önce kulübümüze kazandırılmasında öncülük etmiştim. Bugün de temel atma töreninde bulunmaktan mutluyum" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.