Dolar 32,4746
%0.29
Euro 34,7434
%0.45
Altın 2.413,100
%1.38
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'ya taraftarından ekonomik destek

Karşıyaka'ya taraftarından ekonomik destek

Tarihinin en ağır mali krizini yaşayan Karşıyaka’da, taraftarların maddi destek sağlamak amacıyla düzenlediği atkı satışı kampanyasında toplanan 6300 TL, kulübe teslim edildi.

  • Ege Postası
  • 09.04.2013 - 14:58
İZMİR - Karşıyaka TV, Yıl 1912 ve Karşıyaka Medya gibi internette örgütlenen grupların, "Cihat ve Aslanları" sloganıyla sekiz gündür yürüttüğü kampanyada 650 atkı satıldı. Karşıyaka'ya gönül verenlerin iki ay önce aralarında toplayıp, bağışladığı 5 bin 198 TL’yle birlikte, taraftarların kulübe katkısı toplamda 11 bin 498 TL’ye ulaştı.

Takıma için toplanan paranın, futbolcuların talebiyle zor durumdaki personele dağıtılması kulüpte duygusal anlar yaşattı. Gelen 6 bin 300 TL, tesislerdeki 12 personelin hesabına 525’er TL olarak yatırıldı. Talebir sürmesi atkı satışına devam eden taraftarlar, gelecek hafta kulübe 5-6 bin TL daha aktarmayı planlıyor. Karşıyaka sevdalılarından bazılarının, bir atkıya 1000 TL vererek destek olduğu açıklanırken, takımın Denizlispor’la pazar günü deplasmandaki derbiye, "Karşıyaka Taraftarı" yazılı göğüs reklamıyla çıkılması için yönetime başvurulduğu bildirildi.

CİHAT ARSLAN'IN GÖZLERİ DOLDU

Aylardır tek kuruş ödeme yapılmamasına rağmen takımını Play-Off hedefinde tutan Teknik Direktör Cihat Arslan, taraftarların yaptığı jestin kendisini inanılmaz duygulandırdığını söyledi. Arslan, "Bu benim için unutulmayacak bir anı. İnce düşünceleri nedeniyle Karşıyaka sevdalılarına teşekkür ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) onay verse, Çaykur Rizespor maçına futbolcularımız, boyunlarında bu atkılarla çıkacaktı" dedi.

FOLKART'TAN PINAR KARŞIYAKA'YA NAKİT 200 BİN TL

FOLKART Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Pınar Karşıyaka'nın ev sahipliği yapacağı FIBA Eurochallenge Cup orgnizasyonuna destek olmak için söz verdiği 200 bin TL’yi, nakit olarak yönetime takdim etti.

Final-Four’un İzmir’e alınması konusunun gündeme geldiği günlerde, Karşıyaka'ya yardım edeceğini açıklayan ilk isim olan Sancak, 100 bin TL’den 200 bin TL’ye çıkardığı parayı, Bayraklı’daki ofisinde törenle Başkan Cihan Büyükoral’a teslim etti.

"İzmir’e yatırım yapan bir firma olarak sorumluluklarımızı yerine getirdik" diyen Sancak, "Daha önce Altay’a da destek oldum. İzmir’in değerlerinin yanında olmak büyütülecek bir olay değil; görevdir. Pınar Karşıyaka'nın finalde kupaya uzanacağına inanıyorum" şeklinde konuştu. Pınar Karşıyaka Başkanı Cihan Büyükoral, Sancak’a kupayı getirme sözü verdi. Basketbol Şube Başkanı Mutlu Altuğ, Genel Menajer Levent Türknas ve Kaptan Ümit Sonkol, törenin ardından Sancak’a forma hediye etti. Pınar karşıyaka'lılar, daha sonra İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş’ı da ziyaret edip, katkı vermesi için ricada bulundu.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.