Dolar 32,5216
%0.44
Euro 34,7659
%0.52
Altın 2.408,170
%1.17
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Konaklı voleybolcular ''hırs küpü''

Konaklı voleybolcular ''hırs küpü''

Nevşehir'de düzenlenen yarı final maçlarında 2 galibiyet 1 yenilgi alan Altınordu Konak Belediyespor, final grubunuda kayıpsız atlatıp Acıbadem Erkekler Voleybol 1.Ligine çıkmak istiyor

  • Ege Postası
  • 09.04.2013 - 10:11
İZMİR - Voleybolda Erkekler 2.Lig A Grubu'nda büyük bir başarıyla 22 karşılaşmada 21 galibiyet alarak grubu lider tamamlayan Altınordu Konak Belediyespor, yarı final maçlarında da aynı başarıyı göstererek adını final grubuna yazdırdı. Nevşehir'de düzenlenen yarı final maçlarında Bahçelievler Belediyespor'u 3-1 ve Kahramanmaraş Belediyespor'u 3-0'lık skorlarla geçen Altınordu Konak Belediyespor, gruptaki tek yenilgisini 3-2'lik skorla Şahinbey Belediyespor'dan aldı.

"İNANIYORUZ"
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan erkek voleybol takımının sezon başından bu yana büyük başarısını takdir ettiklerini belirterek, "Altınordu Konak Belediyespor erkek voleybol takımımız, uzun bir maratonun ardından inanıyorum ki adını Acıbadem Erkekler Voleybol 1.Ligi'ne yazdıracaktır. Şimdi tek hedef, spor kulübümüzün bu sezonki 4. şampiyonluğu kutlamak olacak" dedi.

"ŞAMPİYONLUĞA YAKINIZ"
Altınordu Konak Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Aykut Lale, şampiyonluk yolunda son dönemece girildiğini belirterek, "Bahçelievler Belediyespor, İnegöl Belediyespor ve Belediye Plevne ile 1.Lige çıkma mücadelesi vereceğiz. Dönüşü olmayan çok zorlu 3 final maçı oynayacağız. Takımıma güveniyorum. Gülen taraf biz olacağız" dedi.
Finale yükselen takımlar, 12-14 Nisan tarihleri arasında Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda düzenlenecek olan final maçlarında 1. Lig'e yükselmek için mücadele edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.