Dolar 32,4516
%0.22
Euro 34,8310
%0.71
Altın 2.424,180
%1.85
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Derbiye günler kala...

Derbiye günler kala...

Pazartesi akşamı oynanacak İzmir derbisinde Göztepe ''Önce durduri sonra vur'' taktiği uygulayacak. Bucaspor cephesi ise Pazartesi sendromunu bitirmek istiyor

  • Ege Postası
  • 09.04.2013 - 17:03
İZMİR - PTT 1'inci Ligi'nde pazartesi akşamı Bucaspor'la oynayacağı kritik randevuya hazırlanan Göztepe'de teknik direktör Kemal Kılıç, son iki maçta rakip filelere dokuz gol bırakan rakiplerine karşı "Önce durdur sonra vur" taktiği uygulatacak.
Karşılamada daha çok topa sahip olan taraf olmaları gerektiğini futbolcularına anlatan Kemal Kılıç, rakibin etkili silahlarına da rahat top kullanma imkanı vermemeleri gerektiğini ısrarla söyledi.

Sol kanatta Erkan ve sol bek Alparsan, sağda ise Yasin ve sağ bek Okan’ın bindirmeleriyle sık sık tehlike yaratan ve santrfor Mehmet Batdal’ı besleyen Bucaspor önünde takım savunmasının hatasız uygulanmasını isteyen Kılıç, pozisyon vermemeleri durumunda bulacakları fırsatların artacağını ekibine aktardı. Taktik antrenmanlarını Atatürk Stadı’nda yapacak Göztepe’de, Ankaragücü maçında sakatlanan Ferhat’ın 3 hafta forma giyemeyeceği açıklandı.

BUCASPOR'DA PAZARTESİ SENDROMUNU BİTİRME MAÇI

Son üç haftada topladığı yedi puanla play-off yarışında rakiplerinin bir adım önüne geçen Bucaspor, Göztepe’yle oynayacağı maçtan da üç puanla ayrılıp, pazartesi karşılaşmalarında kazanamama sendromuna nokta koymak istiyor. Sezon başından beri, haftanın ilk günü çıktığı yedi müsabakanın beşini kaybeden, ikisinde ise sahayı bir puanla terkeden sarı-lacivertli ekip, bu kez şeytanın bacağını kırmayı hedefliyor. Fırtına, pazartesi maçlarında Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Boluspor, Çaykur Rizespor ve Torku Konyaspor’a yenilirken, Adanaspor ve Adana Demirspor’la berabere kaldı. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.