Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Urla'da belediye personelinin çocukları emin ellerde

Urla'da belediye personelinin çocukları emin ellerde

Urla Belediyesi tarafından belediye çalışanları için hazırlanan kreş ve çocuk bakım evinin açılışı yapıldı. Başkan Sibel Uyar’ın açılışını gerçekleştirdiği kreş, belediye çalışanlarının çocuklarını gönül rahatlığıyla emanet edebilecekleri, işinde uzman personeller eşliğinde eğitim alınan bir kreş olarak hayata geçti.

  • Ege Postası
  • 27.08.2015 - 09:46
23 öğrenci bulunan kreşte, çocukların her şeyi ile ilgilenen iki grup sorumlusu, üç yardımcı eleman ve bir tane de psikolog görev yapıyor. Öğrencilere, Milli Eğitim Bakanlığının yayınlamış olduğu müfredata uygun dersler verilirken bunun yanı sıra İngilizce, Satranç, Seramik ve Spor dersleri de veriliyor. Bu sayede çocuklar küçük yaşta büyük deneyimler kazanıyor.



Çocuk Bakım Evinin belediyenin en önemli birimi olduğunu vurgulayan Başkan Sibel Uyar, “çocuklar mutlu olsun o bize yeter. Çocuklar bizim geleceğimiz, onları en iyi şekilde yetiştireceğiz. Ayrıca çocuklarımızın sadece vakit geçirmesini değil, öğrenmesini de istiyoruz. İngilizce, satranç, seramik, spor gibi birçok ders veriliyor. Bu eğitimleri çocuklarımıza küçük yaşta kazandırmalıyız” dedi. Çocuklarını iş saatleri süresince kreşe bırakan aileler ise bu durumdan çok mutlu olduklarını dile getirerek emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.