Dolar 32,4094
%0.09
Euro 34,6288
%0.12
Altın 2.384,470
%0.18
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ünlü model Aferdita Dreshaj İstanbul'da

Ünlü model Aferdita Dreshaj İstanbul'da

Ünlü model Aferdita Dreshaj, Bülent Serttaş'ın ‘İkimiz de bilemedik kıymetini’ isimli şarkısının klibinde oynamak için İstanbul’a geldi. Türkücü Bülent Serttaş yeni çekeceği ve ‘İkimiz de bilemedik kıymetini’ ismini taşıyacak...

  • Ege Postası
  • 22.05.2013 - 13:19
Ünlü model Aferdita Dreshaj, Bülent Serttaş'ın ‘İkimiz de bilemedik kıymetini’ isimli şarkısının klibinde oynamak için İstanbul’a geldi.

Türkücü Bülent Serttaş yeni çekeceği ve ‘İkimiz de bilemedik kıymetini’ ismini taşıyacak yeni klibinde Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio'nun eski kız arkadaşı Aferdita Dreshaj'ı oynatacak. Arnavutluk’tan İstanbul’a gelen Dreshaj, Atatürk Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. Dreshaj, “İstanbul’a ilk kez geliyorum çok mutluyum çok heyecanlıyım. Bülent beyin klibinde oynayacağım için çok heyecanlıyım.” dedi.

Bülent Serttaş ise, Dreshaj ilk kez klibinde oynayacağını belirtti. Aferdita Dreshaj'ın seçimi konusunda eşiyle birlikte karar verdiklerini belirten Serttaş, “Hakikaten iyi bir seçim yaptığımızı düşünüyorum. Çok güzel bir bayan, klibimize renk katacak. Klip ayrılmak üzere olan bir ikiliyi oynayacağız. Söz müzik Serdar Ortaç’a ait, şarkının adı ‘İkimizde bilemedik kıymetini’ çekimler bir yalıda gerçekleşecek.” diye konuştu.

Bületn Serttaş, havalimanında ‘İkimiz de bilemedik kıymetini’ isimli şarkısını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.